Selamlar, bu sitenin satışını wmaracına üye olmayan bir arkadaşım adına ben yapıyorum. Normalde bu scriptin satış hakları bana aitti fakat tüm haklarıyla devrettim, bu da hakları devretmeden önce hazırlanan son arkadaşımın sitesi. Site ilk haftasında sadeceon.com ve bionluk.com üzerinden 150 TL civarında kazandırmıştır. Ortalama 200 civarı üyesi bulunmaktadır.
Sistemde görev oluşturursunuz: Örnek: X kanalına abone ol, son videoyu beğen, yorum yap Örnek2: X maps'ine git, 5 yıldız ver yorum yap Örnek3: X uygulamasını indir 5 yıldız ver, yorum yap.
Bu şekilde organik yorum, yıldız, indirme satabilirsiniz. Bionluk ve sadeceon üzerinden birkaç günde 150 TL civarı gelir elde edilmiştir. İşlem başı 2 TL ile satılırken, kullanıcılara 10-20krş ödüyorsunuz. Çok fazla bir gideri olmuyor. Google Yorum Al kelimesi, Google Play Yorum Al kelimesi, bu kelimelerde sadeceon 1-2. sırada çıkıyor buradan büyük avantaj sağlıyorsunuz. Herkes 1 yorumu 5-6 liraya satıyorken siz 2 liraya satıyorsunuz ve tercih sebebi oluyorsunuz. +100 TL karşılığında sadeceon hesabımı da devredebilirim (isim vb. değişiyorsa) bionlukta zaten sadece 10 TL bedel var ilan açmak için süresiz tek seferlik, ama sadeceon referansınız vb. olmadan size konu açtırmıyor.
İnsanlara görev verip sadeceon, bionluk hesaplarınızı da takip ettirebiliyorsunuz, aynı zamanda mobil uygulamaya da yıldız alabiliyorsunuz, kendi işinizi de kolayca yaptırabiliyorsunuz yani.
Uygulama Webview'dir. Bu tarz uygulamalara google play genel olarak müdahale ettiği için sistem websitesi üzerinden işliyor. Bundan dolayı herhangi bir riski bulunmuyor. (içerisinde yapılması gereken 50 yorumluk bir iş var, bu da yapılacak o yüzden fiyattan düşüldü ödemesini biz aldığımız için)
Logo, Görseller, Instagram Akışı vb. hazırdır. 100 Takipçili bir instagram hesabı (hadi,oynakazan vb. platformların takipçilerinden geri dönüş alabilirsiniz hadi app uzun zamandır insanların parasını ödemediği için kendi tarafınıza kolayca çekebilirsiniz) Yeni Webview App (onay sürecinde, onaylanınca transfer yapacak) Website
Site:https://yorumcubaba.comInstagram:https://instagram.com/yorumcubabacomFiyat: 3000 TL Gelirli projelerle takas değerlendirilebilir. Telefon, bilgisayar takas değerlendirilebilir.
İlgilenildiği taktirde aylık minimum 2-3 Bin TL kazanç elde edecek, garantili bir sistemdir. Satış yapan arkadaşıma kefilim, satışta bir problem yaşanırsa ben çözeceğimi garanti ederim. Lütfen gereksiz pm istemeyin her şey açık bir şekilde yazıldı. Alıyorum diyen arkadaşa gelir kanıtları gösterilir, kanıtlanamayacak bir şey yoktur.