-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Kontrolör
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Foto linki atınca resim gözüksün
Bknz a tiklayip foto linkine gitmek zorunda kalinmasin
Ayrıca ekşi de de adsense reklamı var
2 kişi bu mesajı beğendi.
Resim Linki Almanın En Kullanışlı Yolu LinkPicture.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Tekstil
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Hocam biz herhangi bir reklam siteye eklemeyeceğiz. Sizin gibi sözlük severlerin önerilerini dikkate alacağız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seyirci
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sözlük yerine başka bir sektör seçseymişsiniz keşke.
Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tutmaz değil tutar ama sektörde nerdeyse 20 yıldır olan bir devi geçmek tabiki imkansız. Bu bütçe bizim için büyük bir değer fakat ekşi bunu belki haftada kazanıyordur. Yapılacak en akıllıca şey kendi yazılımınızı yazdırmak. Benzersiz olmalı. Eksiklikleri tamamlayıp, farklılıklarla öne çıkmanız lazım. Ama öyle herkesin aklına gelecek şeyler bomba etkisi ortaya çıkarmaz. Farklarınızla Varolmanız lazım ki insanları çekebilirsiniz. Buna da markalaşmak diyoruz zaten. Klonlarla veya hazır yazılımlarla bir yere gidilmez. Başkalarını taklit ettikçe gölgeden çıkamazsınız, siz taklit edilecek şeyler üretmelisiniz. Tabi her önüne gelen özelliği doldurmakta olmaz. Minimalist yaklaşmak lazım.
Şunu söylemek istiyorum. Fikirler değerlidir, para eden şeyler bunlardır. Yani kimse gelip size, değerli gördüğü bir fikri söylemez çünkü bu gibi yerler potansiyel rakiplerle doludur. Ömrü boyunca hayata geciremeyecek olsa bile "ya o gün gelirse" umuduyla projelerini öylece vermezler.
Bir kış Büyük bir firmaya gidip fikrini iyi bir sunumla anlatırsa ona ödül verilir. Bunu bir çok firma yapıyor tabi onlara ulaşmak zor. Yani fikri önemsiyorlar ki gelişebiliyorlar. Benim tavsiyem
markalasana kadar danışmanlık sistemine benzer küçük parçalara ayrılmış bir bütçe ayırın. Sağlam fikirleri olanlara ödül vermek için. Zaten bir yazilimciya ihtiyaciniz var. Sistemin ayakta durması için yaptım bitti gibi bir şey olmaz. Sürekli geliştirilmesi gerekiyor. Bu fikirleri de hayata geçirip farkınızı ortaya koyun. Markalastiktan sonra zaten kullanıcılar tavsiyeler vermeye başlayacaktır. Tabi herkesin fikri vardır ama her fikir mükemmel değildir.
Bunu yapmanızı niye tavsiye ediyorum. Yukarıdaki mesele, kendi projelerini açıklama hususu. Bir diğeri farklı olma meselesi, bir diğeri herkes fikir üretemez. Bunun için araştırma yapmak, çabalamak, vakit ayırmak gerekiyor. İnsanlar işlerini bırakıp başkası para kazansın diye bunlara yoğunlasamaz. Bunun için ödül sistemi tam isabet olacaktır.
Eğer ne yapacağınızı tam olarak bilseydiniz veya hiç bir düşünce boşluğuna düşmeyen bir ortağınız olsaydı zaten buna gerek olmazdı. Bu durumda yapacağınız en mantıklı şey ya bu sistem ya da başka bildiğiniz ise yoğunlaşmak. Yoksa başarı elde etmeniz imkansız.
Bir gün ben de sözlük açarsam yapacağım çok şey var mesela. Tabi bunlar yıllarca kafa yormaktan, incelemekten, araştırmaktan kaynaklı birikimler. Ama bilmediğiniz fikriniz olmayan bir işe girmenizi şiddetle sakıncalı buluyorum. Düşünün
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Öncelikle hazır script değil kendi sisteminizi yazdırmanız gerekiyor. Dilerseniz iletişime geçebiliriz bu konu için. Başarılar.
Freelance Web & Mobile Developer
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
50.000₺ çok büyük bir bütçe. Bu bütçe ile sektörde tekel olan ekşisözlüğü geçmek imkansız. Bu iş binevi işte facebook ve twitter gibi site yapıcama dönücek. Size tavsiyem bu parayı daha farklı projelerde kullanmanız.
izomania.com Oyun ve Uygulama İndirme Sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
I** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
sözlüğe yazar kazandırmak kolay değil esporsozluk.net sitesini açtık bir sürü instagram sayfamız falanda var insanlar okuyup çıkıyor sadece kardeşim üye ol yazı yaz diye mesaj bile atıyoruz bizi kırmamak için üye olup bir yorum yazıyorlar devamı yok.
buzmavisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
Yapılanı tekrar ettiğimiz için kaybetmeye muhtacız, özgün bir şeyler geliştirmek daha mantıklı olur. kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ş** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
50k bütçeyi sözlük ya da forumlara yatırmak kanımca mantıklı değil boşa yatırım ölü yatırım gibi geliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
benide ortak edin. 10.000tl'de ben koyayım. bende fikir var. konsept değişecek. ekşi klonu tutmaz.