Excel, Windows ve MAC OS için Microsoft tarafından geliştirilmiş bir elektronik tablo uygulamasıdır. Kartvizitleri depolamak, yönetmek ve hesaplamak için en yararlı uygulamadır. Microsoft Excel’in talebi kişisel ve iş kullanımı için çoğu profesyonel tarafından tercih edilir. Şirketlerin veya şahısların çoğu müşterilerinin veya meslektaşlarının irtibat bilgilerini saklamak için MS Excel kullanıyor.
Neden Kullanıcıların Excel Kişilerini vCard’a Dönüştürmesi Gerekiyor?
vCard, bir kişinin tam iletişim bilgilerini (Adı, Soyadı, E-posta Adresi, Telefon numarası ve Şirket ayrıntıları, vb.) depolayan iletişim saklama alanı için en yaygın ve en yaygın dosya biçimidir. vCard dosyaları birçok elektronik cihaz ve masaüstü e-posta istemcisi tarafından kabul edilir. Böyle bir dönüşümü gerçekleştirmek için en yaygın nedenlerden bazıları aşağıda açıklanmıştır:
Excel, iPhone, Blackberry ve Android telefonlar (Nokia, Samsung, LG, Motorola, Spice, Amazon, Xolo vb.) Gibi mobil cihazlarda kişileri açmak için,
vCard dosyası kişileri de masaüstü e-posta istemcileri tarafından kabul edilir. Böylece, Excel kişilerini vCard’a dönüştürerek, kullanıcılar Microsoft, Mozilla, Entourage ve diğer masaüstü tabanlı istemcilere aktarabilirler.
Excel’den vCard’a dönüştürme, kullanıcıların gelecekte dosyanın çok yönlü bir biçiminde değerli kişilerin yedek olmasına yardımcı olur.
VCF veya vCard Dosyası Nedir?
Bu dosyayı her zaman dolaylı olarak kullanıyorsunuzdur. Bu, V sanal Çekişik F ile bir kısaltmadır. Temelde, Outlook’ta kullandığınız kişileri depolayan Metin türü dosya, mobil vb. Bu yüzden, dedim ki … Bu dosyayı doğrudan veya dolaylı olarak kullanıyorsunuzdur. Ayrıca vCard (Sanal Kart) Contact dosyası olarak da bilinir. Bu dosya türü için uzantı .vcf veya .vcard’dır. Yukarıda belirttiğim gibi, bu basit bir metin dosyasıdır, ancak kişilerin tüm ayrıntıları belirli bir biçimde yazılmıştır.
Şimdi sizlere Excel ile telefon reheberinizi Vcf çeviren küçük çok yararlı programın indirme linkini aşağıya yazıyorum. Ayrıca bu programla alaklı vidoyuda yazı sonuna ekliyorum. Bu programla otuz bin kişiyi Vcf çevirmeyi başardı.
Excel Telefon Rehberini VCF Çevirin Programı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
https://drive.google.com/file/d/1p-Wt6etXuGxiP30-8zhIutlSkyOAjVS-/view