Cyprus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba bu ay içerisinde yks hazırlanacam dophing hafıza videolarını nerede bulabillirim ? Çok iyi anlatıyorlar ama alacak durumum yok. Youtube de videolar güzel fakat onlar gibi anlatamıyorlar.
2 yıl ara vermiştim temelim yoktu o zaman şimdi tümden yok 8 ayda haralde öğrenirim.
Video ve kaynak atabillirseniz sevinirim 🙏
İyi geceler WM Aracı Ailesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci / Mezun
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar,
Bende YKS sınavına hazırlanan bir öğrenci olarak, bi tavsiyede bulunmak istiyorum.
Öncelikle, Bu önerilerim kendim edindiğim ve tecrübe ettiğim bilgiler, dilerseniz uyarsınız dilerseniz de uymazsınız. Sizin tercihiniz
Doping hafıza kullanmadığım için bilemiyorum, onun hakkında pek bişey söylemek doğru olmaz.
Ama YouTube ta ücretsiz çok güzel ders anlatan kanallar var, bu kanallar bana fayda sağladığı gibi sizede fayda sağlayacağını düşünüyorum.
Bu arada soru bankası alıp, mutlaka konu bitiminde çözmeniz çok iyi olacaktır.ve aylık veya haftalık konu olarak ders programı hazırlayın, ve programa uymaya çalışın. Program bitiminde kendinize küçük ödül bi koyup, programa uyuduğunuzda kendinizi ödüllendirin, bu size iyi bi teşvik edici olucaktır.
YOUTUBE kanal tavsiye gelicek olursak,
Bu Kanallar tüm dersleri anlatan kanallar, sürekli günceller
-KAMPÜS
-BENİM HOCAM
-HOCALARA GELDİK
-------
bu kanallarda alanında/branşında iyi hocalar olduğunu düşünüyorum,
Matematik - Geometri
-Şifreli Matematik(Abdül Aziz hoca)
-Şenol hoca
Biyoloji
-Selin Hoca
-Fundamentals Biyoloji
FİZİK
-Fizikle Barış
-Umut Öncül
------
Kaynak olarak önerecek olursam,
Matematik (TYT ve AYT)
-Antremanlarla Matematik 1 (Başlangıç seviye)
-Birey Yayınları A Matematik SB ve Okyanus yayınları 40 seansta Matematik (Kolay seviye)
-Birey B Yayınları ve Üçdörtbeş Matematik (Orta seviye)
-Acil Yayınları Matematik(zor seviye)
FEN BİLİMLERİ
-PALME YAYINLARI
-AYDIN YAYINLARI
-KAFA DENGİ YAYINLARI
-LİMİT YAYINLARI
--
Sayısalcı olduğum için sosyal bilimler ve edebiyat hakkında kitap tavsiyede bulunmak yanlış olur.
Size bu YKS maratonuna başarılar diler, benim gibi ve nice öğrencinin en kısa zamanda hayallerine kavuşmanızı temenni ediyorum.
Sevgi ve Saygılarımla.
1 kişi bu mesajı beğendi.