-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Hocam ben sizin hangi yazınızı görsem alışılmışın dışında yazılar oluyor. Özel hayatta nasıl birisiniz çok merak ediyorum 😂
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Coder Since 1989
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Aslan Yelesi Mantarı !!! (Lion's Mane)
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Bilmiyorum onunla alakalı mı ama lichess de hesap açın günde minimum 1 saat satranç oynayın muazzam bir aktivite oluyor benim açımdan bu sayede daha iyi algoritma yazdığımı farkettim.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yahu ilaç ve elektrik olayında inşallah ciddi değilsindir:) yani vizelere girerken falan redbull içeriz genelde biz ama o da uyanık kalabilelim diye . Zekayı geliştiren tek şey pratik. Oturacaksin her şeyi temelden çalışacaksın.Mesela matematik için antrenmanlarla matematik setini kullanabilirsin her şeyi sıfırdan alıyor. Türkçe için yapabileceğin tek şey bol bol paragraf çözüp dil bilgisi çalışmak. Çok yoğun bir tempoya gireceksen kitap okumaya zamanın olmaz zaten. Geometri biraz yetenek istiyor ama temel bilgileri öğrenip birkaç soru cozebilirsin,zaten temel bilgiler matematik için de lazım oluyor.Ustune bir de sayısal sınavlarına gireceksen allah kolaylık versin çünkü yemeden içmeden çalışmam lazım yetiştirebilmek için. Her sene mutlaka çıkan konular vardır eski sorulardan bunları tespit et ve o konuları mutlaka hallet. En verimli çalıştığın saatleri belirle ben gece uyanıp çalışırdım mesela. Ders videoları izle. Dershaneye gitmiş kadar faydası olur. Bir de bulunduğun şehirde belediye kursları var mi arastir, birisi anlattığında her şey daha kolay anlaşılıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Üniversite sınavı için beyne elektrik mi vericeksin 😂 dostum yapman gerek şu kursa gidebiliyorsan mutlaka bir kursa git daha sonra her hafta mutlaka bir ders işlencek evde tıkılı kalma mutlaka bir kütüphaneye git haftada 1 gün dinlendir kendini diğer günlerin kurs va kütüphane arasında geçsin türkçe iyi değilse hergün 20 paragraf sorusu çöz
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
6 yıllık zeka oyunları ve satranç öğretmenliği yapan biri olarak geçen bu 6 yıllık süreçte yapmış olduğum araştırmalar ve deneyimlerden dolayı yapacağınız bir çok girişimin bir sonuç vermeyeceğini bildiririm.
1) Zeka seviyesi anneden alınan genler yolu ile belirlenmektedir.
2) IQ artırmak diye bir şey yoktur. IQ seviyenin maksimum seviyesi vardır ve kişiden kişiye değişir.
3) Zeka anneden alınam genler ile belirlenmekle birlikte bu zekanın bir nevi geliştirilmesi söz konusudur. O da 18 yaşına kadardır. (Bireysel farklılıklar olabilir)
4) IQ veya Zeka seviye artırma yöntemleri, ilaçları para tuzağıdır. Beyin için en etkili içecek su'dur. Suyu bedavaya bol bol tüketebilirsin.
5) Sınavlarda başarı elde etmek için teknoloji ile bağlantımı minimum seviyeye indirip bol tekrar yaptığınız taktirde başarı seviyenizin artığına sizde şahit olacaksınız.
6) Kaygı+asosyal tarzı sorunlarınız için bir psikiyatri kliniğinde 1 hafta geçirmeniz bu sorununuzu kökünden çözecektir.
7) Yok illede bir şeyler ile meşgul olmak istiyorum diyorsanız, kitap okuyun değil, kitap yazın diyeceğim. Bunun yanında sudoku ve satranç oyunları ilede meşgul olabilirsiniz.
8)eyniniz bu yaşa kadar bazı seviyelere ulaştılar. Siz artık bu süreçten sonra zekanızı artırmaya değil, beyninizin nasıl çalıştığına odaklanmalısınız.
9) Birbirinden farklı zeka türleri vardır. Siz hangi zeka türünüzün baskın olduğunu keşfedin ve ona göre çalışma şekli belirleyiniz.
10) çalıştığı işten istifa edip kendini tanıyan ve geliştiren ve Dünya hafıza Şampiyonu olan Melih Duyar'ın makalelerini ve videolarını inceleyebilirsiniz.
Not: içindeki dahiyi keşfetme yolunda sana başarılar dilerim.
http://www.ilgikolik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Gördüğüm en enteresan konu ve konu başlığı olabilir. Birşey yazmadan duramadım.
Bildiğim kadarıyla konsantre olmanın ilacı var. Zeka ilacı olsaydı tüm zenginler süper zeka olurdu.
Yazdıklarınıza bakılırsa bence psikolojik yardım almalısınız. Bu şekilde çok düşünmekte beyine zararlıdır.