Selamun aleykum, forum üzerine çalışıyorum bir süredir. En son yazılan yorumlar listesinde başlıkların küçük harf olmasının iyi olacağını düşündüm. Bildiğiniz gibi forumlarda herkes farklı tarz başlıklar kullanıyor. Kimi hepsini büyük yapıyor, kimi sadece baş harflerini, kimi tamamını küçük yapıyor. Ben de bir standart olması güzel olur diye düşündüm. Sonra CSS de text-transporm üzerinden yazıları küçük harfe çevirdim. Sonra bunun yeterli olmayacağı takıldı kafama. Çünkü veritabanına farklı işleniyor. Sadece görüntü ilizyonu yapmış oluyoruz böyle yaparak. Açıkçası rahatsızlık verdi bu bana.
Şimdi şunu istiyorum. Forumlarda konu açma kısmındaki konu başlığı inputuna girilen başlığı, konuyu gönder tuşuna basınca veritabanına küçük harfler olarak göndebilir miyiz? Bunun için CSS ve html ile bir şey yapmak mümkün mü? Java istemiyorum, biraz beyin jimnastiği yapalım.
Bir diğer sorum da bunu yapmak sizce mantıklı mı? Yani küçük harfe çevirip bir standart oluşturmak. Daha düzgün bir görünüm istiyorum