-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Tekstil
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Beyine faydalı yiyecekler tüket ve en önemlisi kitap oku
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
H** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İşin çözümü basit bir pskiyatriste gidin dikkat eksiliği var diyin 36mg concerta yazdırın bir tane atın kutu içerisinde 30 adet oluyor daha sonra geriye kalan 29 adeti 3 aylık periyotlara bölerek kullanın iki üç ayda bir tane kullanırsanız çok iyi olur özendirmiş gibi olmayayım siz bir pskiyatris ile görüşün.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Dostum konularına denk geliyorum cok cahilce yöntemler belirtiyorsun aman aman sakın denemeye kalkma vucuduna dişardan madde sokma ya da herhangi bir yöntemle dengesini bozma. Beynini geliştirmek istiyorsan bol bol kitap oku problem çöz ve düşün. Boş zamanlarını iyi değerlendir vs.. IQ doğuştan gelen bir durum lakin çok çalışan az zeki insanla az çalışan dahi insan zaman içinde birbirine denk olabilir. Limitlerini görebilmek için de çok çalışman gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
öncelikle bu eğitim ve sınav sistemi kesinlikle insanın iq seviyesini yada zekilik/aptallık gibi kavramları açıklamaz. Sonuçta ezberleme mantığı bizim sistemimizde bana göre 1 tık daha önde. Öte yandan ilaç kullanımı placebo etkisi yaratıyor bana göre (odaklanma sorunu vb için). Onun dışında eğer iq seviyenin düşük olduğuna inanıyosan kitap okuyabilirsin, bir enstruman çalabilirsin, kendini herhangi bir alanda ilerletebilirsin. Bunlar odaklanmana yararlı bir etki bırakabilir. kısacası biraz kendini zorlaman gerekiyor bence
Wordpress Kurulum & Destek Hizmetleri İçin PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bir ucu açık kablo bulun (+) kısmını sağ kulağınıza, (-) kısmını ise sol kulağınıza sokun. Daha sonra kabloyu prize takın. İşte bu sefer Tahtalı köyü boylayıp diğer dünyada beyninizi %100 olarak kullanabileceksiniz. Sanki araba vurduruyor !
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Elektrikle uğraşma markete git bi vazelin 4 adet duracell pil al kulaktan teker teker sok halamın oğlu yaptı işe yaradı.. tövbe tövbeee