-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Web Master & Developer
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
SSL sertifikası + domain natroda ama hosting hizmeti hostingerde bu ssl sertifikasını aktif edebilir miyim? yoksa yeniden hostingerden ssl sertifikası mı almalıyım? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
İyi forumlar.. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hosting kısmında ssl varsa ekstra bir şey almanıza gerek kalmaz. Zaten çoğu hosting sağlayıcısı ücretsiz ssl sağlıyor, ama alacağınız hosting paketinde ssl yok ise ekstradan bir ssl hizmeti almanız şart, benim bildiğim natrodan ssl alırsan ekstradan almanıza gerek kalmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
59 / E
-
Meslek
emekli
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sertifika bilgilerini hosting şirketine verince süresi bitene kadar kullanmanda sakınca olmaması lazım.
wpdenizi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Her biri farklı firmalardan alınmış olsa da kullanabilirsiniz. Domates bakkaldan, peynir marketten, zeytin de pazardan. Şimdi ben bunların yanına çay yapıp kendi evimde yiyebilir miyim?.
Elbette yersin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Adım 1: cPanel'e girin
Adım 2: "SSL" olarak aratın ve SSL/TLS olan ikona tıklayın
Adım 3: "SSL sertifikaları oluşturun, görüntüleyin, yükleyin veya silin." kısmına girin
Adım 4: Kendinden imzalı olan sertifikayı silin.
Adım 5: Arama yerine "Let's Encrypt" yazın ve çıkan tek sonuca basın
Adım 6: Eğer çıkan sayfadaki listenizde domaininizi görüyorsanız sıkıntı yok, görmüyorsanız sağ üstte bulunan "New SSL Certificate" butonuna tıklayarak sitenizi ekleyin.
Sorunun çözülmesi gerek, siteniz Wordpress tabanlı ise herhangi bir SSL eklentisi kurmanız yeterli olacaktır. Umarım sorununuz çözülür. İyi akşamlar dilerim.
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri
seocuwm
05558887654
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kurumsal Web Tasarım Ve Reklam
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba anladığım kadarı ile anlatmak isterim. Ssl sertifikası alırken domain uzerine kayıt yapılır istediğiniz hosting firmasinda o ssli kullanabilirsiniz fakat o domain adresi ile bildiğim kadarı ile domain değişikliği söz konusu değil zaten birçok firma artık ücretsiz ssl kullnmaktadır. E-ticaret yapmıyor iseniz ücretsiz ssli gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. hostingerda bu özellik var diye biliyorum. destek mesajı atarsanız yardımcı olurlar.