-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Politika ihlali yoksa kendi reklamlarınıza tıklamıyorsanız sorun olacağını sanmıyorum
wpdenizi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
AdSense size hesabınız kapatıldı diye bildirim gönderince belli olur anca. BU her hangi bir zaman olabilir. Ama ihlal olmadan kolay kolay banlanmazsınız, kaldı ki ihlalin kralını yapanlar bile banlanmıyor. Sadece bahtsızları banlıyor bence.
Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben de gayet bahtsızım. Kendi reklamlarina tiklamayan birini tanımıyorum en azından herkes denemiştir illaki. Ben de bir çok test yaparken tıkkadım maalesef. Banlanma korkusu sardı. Bu arada görüntüleme sayısına da dikkat edin yazıyormuş ihlallerde yeni gördüm. Siteyi geliştiriyorum sunucu üzerinde binlerce on binlerce kez sayfa yeniliyorum. Reklam gösterimi çok fazla. Bunlar baya sıkıntı gibi. Banlanirsa geri actiramaz miyim?
buzmavisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
Unutmayinki google sizin her hareketinizi izliyor. Bir ihlaliniz varsa banlar. Eger ki siz kendinizden eminseniz ban yemezsiniz.
yjb
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense geçersiz tıklama bildirim formunu doldur. Yanlışlıkla tıkladım de işini şansa bırakma
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Adsensenin banlamasi hic belli olmaz bakarsin hile yaparsin bir iki ay hicbirsey demez ucuncu ay parayi almaya birkacgun kala banlar bunun icin her zaman yedekte 1 adsense bulundurun. Benim devamli iki uc tane adsensem yedekte durur ban yerse hemen diyerini eklerim. Iki gun once yine yeni bir adsense aldim bu sefer almanya kayitli adsense dun kabul oldu bu sefer odemeyi transferwise hesabina bagliyacagim.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bir kisinin 1 adet adsense hakki var tabiki adsenseye bildirmeden birden fazla adsense hesabi acabilirsiniz. Bende o sekil yapiyorum ve birkac tane adsense aciyorum ve yedekte duruyorlar. Genelde site banlanmiyor adsense banlaniyor bu durumda siteyi baska adsenseye bagliyabiliyorsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------