Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selamun aleykum, elimde 4 tane domain var ve elimden çıkarmak istiyorum. Domain satışları son zamanlarda durgun gibi ve uzun sürede satılabiliyor. Ben de projelendirip satmayı düşünüyorum inşallah.
Bu durumda domainleri blogger a bağlayıp içerik girerek mi projelendirsem? Yoksa wordpress kurup içerik girip mi projelendirsem? Hangi durumda satış yapmam daha kolay olacaktır?
Hosting konusunda sıkıntı yaşayabilirim. En fazla 2 site kurabiliyorum. Blogger daha kolay olacaktır diye düşünüyorum. Ama satış sırasında blogger veya wordpress olması arasında bir fark olur mu? Birbirine dönüştürmek zor değil ama hangisini satmak daha kolay olur? Teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webtasarım
-
-
Ad Soyad
Y** H**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Ben kendim blogger kullanıyorum. Ama blogger ile wordpress kıyaslanamaz. Alıcısına bağlı ama wordpress her zaman daha öndedir.
AmmoByte
Rubber Baby Buggy Bumpers
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazilim Uzmani
-
-
Ad Soyad
N** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress'in alicisi her zaman daha fazladir. Ilk defa site acmak isteyen potansiyel alicilarin google'dan ogrendikten sonra ilk sorduklari sey site wordpress olacak degil mi? Hatta ucuk projeleri sirf ismini google'da bulduklari icin wordpress altyapisinda isteyenler var.
Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Peki projelendirmeye bloggerla başlasam satış konusu açtığımda, dilerseniz wordpress e geçiş yapıp verebilirim desem nasıl olur? Wordpress ayarlamalrını yapmam uzun sürmez zaten, SEO için sorun oluşturur mu emin değilim. Link yapısını wordpress e göre yapabilirim baştan. Altyapı değişince SEO ve trafik kaybı oluşur mu acaba?