lostyazilim
tr.link

Projelendirip elden çıkarmak için blogger mı? Wordpress mi?

4 Mesajlar 543 Okunma
acebozum
tr.link

Mfa Mfa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mezun
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 986
  • Beğeniler 304 / 308
  • Ticaret 1, (%100)
Selamun aleykum, elimde 4 tane domain var ve elimden çıkarmak istiyorum. Domain satışları son zamanlarda durgun gibi ve uzun sürede satılabiliyor. Ben de projelendirip satmayı düşünüyorum inşallah.

Bu durumda domainleri blogger a bağlayıp içerik girerek mi projelendirsem? Yoksa wordpress kurup içerik girip mi projelendirsem? Hangi durumda satış yapmam daha kolay olacaktır?

Hosting konusunda sıkıntı yaşayabilirim. En fazla 2 site kurabiliyorum. Blogger daha kolay olacaktır diye düşünüyorum. Ama satış sırasında blogger veya wordpress olması arasında bir fark olur mu? Birbirine dönüştürmek zor değil ama hangisini satmak daha kolay olur? Teşekkürler

wmaraci
reklam

YASiNHUTAR YASiNHUTAR webhazine.com Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webtasarım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Y** H**
  • Mesajlar 638
  • Beğeniler 65 / 199
  • Ticaret 40, (%100)
Ben kendim blogger kullanıyorum. Ama blogger ile wordpress kıyaslanamaz. Alıcısına bağlı ama wordpress her zaman daha öndedir.

AmmoByte AmmoByte Rubber Baby Buggy Bumpers Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2019
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yazilim Uzmani
  • Konum ABD
  • Ad Soyad N** S**
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 0 / 32
  • Ticaret 0, (%0)
Wordpress'in alicisi her zaman daha fazladir. Ilk defa site acmak isteyen potansiyel alicilarin google'dan ogrendikten sonra ilk sorduklari sey site wordpress olacak degil mi? Hatta ucuk projeleri sirf ismini google'da bulduklari icin wordpress altyapisinda isteyenler var.

Mfa Mfa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mezun
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 986
  • Beğeniler 304 / 308
  • Ticaret 1, (%100)
Peki projelendirmeye bloggerla başlasam satış konusu açtığımda, dilerseniz wordpress e geçiş yapıp verebilirim desem nasıl olur? Wordpress ayarlamalrını yapmam uzun sürmez zaten, SEO için sorun oluşturur mu emin değilim. Link yapısını wordpress e göre yapabilirim baştan. Altyapı değişince SEO ve trafik kaybı oluşur mu acaba?

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al