-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Çok yakın zamanda Philips'in bu PFS serisinden 43" lik modelini aldım. TV'nin kurulmasıyla toplayıp iade etme kararım bir oldu. Onun yerine 1000TL farkla Samsung RU7400 modelini aldım ve arada uçurum var!
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
LG 49SM8000PLA 49” daha üstün özellikli philipse göre
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben yakın bir akrabama philips tavsiye etmiştim fakat LG aldırmadığıma bin pişman oldum. Philipslerin görüntüleri teknik bir ayrıntıdan ötürü diğer markalara nazaran çok soluk duruyor, o zaman araştırmıştım ama şu an sebebini hatırlayamadım. Özetle LG tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
a** a**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Philips Android işletim sistemine sahip olduğu için LG Webos'a göre biraz yavaş, işletim sisteminden kaybediyor zaten, ayrıca philips arkadaşların dediği gibi görüntü kalitesi olarak LG ve Samsung cihazlardan daha soluk bir görüntü yapısına sahip. LG SM serisi aynı zamanda yeni bir seri ve hem donanım hem yazılım açısından daha iyi.
Daha önce bir teknoloji mağazasında çalıştığım için aldığım geri bildirimlerde dediklerimi destekleyecek şekildedir.
VİDEO REKLAM | İnstagram ve Youtube | Mobil Uygulama | Website | Oyun | E-Ticaret | Kurgu-Montaj