-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Herkes farklı birşey söylüyor hangisi doğru?
Günlük 5K Hitli DA : 18 PA :24 İndirme Sitesinden Uygun fiyata Footer Link (PM)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Pin girilmedende banka dogrulamasi yapılabiliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ödemeyi pinlediniz bir de adresi pinleyeceksiniz hesabınız pinli hale gelecek diye biliyorum.
VaveTR
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Adsensede calisma sekli oncelikle site kayit edilir onay geldikten sonra reklamlar kazanmaya baslar ulkesine gore belirli bir limit var mesela euro hesaplarinda 10 euro kazanilinca yazilan adrese pin gider ve pin kodu girildikten sonra adres onaylanir. Adres onayi olmadan odeme kisminda bulunan iban numarasi bolumu kapali durumdadir onaydan sonra bu bolum acilir ve iban numarasi girilir ve girilen numaraya kazanclar otomatik gonderilir. Normal adsensenin calisma sekli bu sekildedir bazende bunun disinda adsensede panelden kaynaklanan hatalar olabilir bu durumlar cok nadir olur pin girmeden banka bolumu acik olabilir bu durumda sorunsuz paraniz otomatik hesaba yatar ama bir zaman sonra sorun cikarma olasiligida olabilir yani diyecegim sorunlarla karsilasmayi goze aliyorsaniz adsenseyi kullanmaya devam edersiniz yok sorunsuz olsun diyorsaniz adsenseyi silip tekrar acacaksiniz.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
hocam bu dediğiniz eskimiş olabilir. Benim hesapta pinsiz banka doğrulaması yapabiliyorum. Pin doğrulama eşiği 10 usd olarak hesaplanıyor. Arkadaş henüz bu bakiyeye ulaşmadığı için pin alanı açılmamış. Normalde Türkiye'deki hesaplar için pin doğrulama eşiği 20 tl olarak belirtiliyor ama 20 tl olunca açılmıyor. Genellikle 10 usd üzerinden hesaplanıyor._____________________________________________________
Tabiki eminim yillardir adsense kullaniyorum asagidaki resimdeki adsense pinsiz hesap goruldugu gibi iban numarasi ekleme bolumu kapali
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------