-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle kpss dersleri tarzı bi ders calışma sitem mevcut. Bugüne kadar tüm herşey ücretsiz olarak sitemde yayınlar yaptım. Velakin sadece adsense oda iki ayda bir getirisi oluyor du bugün itibari ile artık farklı düşünmeye başladım sonucta insanlara faydalı oluyoruz herşey bedava sitenin temasından hostuna domain ine kadar para ödüyoruz neden bunların karşılığını almayalım ki diye düşündüm beş tl tarzı ilk etapta üçretli üyelik düşünüyorum. Bunlara ilk etapta sekiz adet deneme testi var bunlar tüm kuşlanıcılar icin acık bu deneme testleri sekizde sonası üyelere acık olacak. Ve daha başka neler yapılabilir. Bu konuda bilgi önerilerinize cok ihtiyacım var.
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Ders de anlatılan notları pdf olarak satabilirsiniz cüzi meblaya . Ücretli üyeli den daha mantıklı şimdi birisi girer siteye aa bu site ücretliymiş der çıkar ama sen mesala bir konu hakkında 3 ders yayınlarsın ilk 2 ders ücretsiz 3.ders ücretli olursa adam zaten ilk 2 dersi izleyip hoşuna giderse 3. Dersi satın alır.Aynı şekilde ders notları da öyle dersi beğenen adam zaten ders notunu satın alır.Eğer direkt ücretli üyelik yaparsan müşteri kaybedersin bunlar tamamen satış stratejisi neden netfilix ve Spotify ilk ay ücretsiz bunların bi mantalitesi var, müşteri çekme amaçlı.Aynı şekilde 3. Seçenek olarak 1 ay ücretsiz üyelik verebilirsin fakat orda da adam Multi üyelik yapıp ödeme yapmaya bilir en mantıklısı bazı dersleri ve ders notlarını ücretli yapmak.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ASY117 adlı üyeden alıntı
Ders de anlatılan notları pdf olarak satabilirsiniz cüzi meblaya . Ücretli üyeli den daha mantıklı şimdi birisi girer siteye aa bu site ücretliymiş der çıkar ama sen mesala bir konu hakkında 3 ders yayınlarsın ilk 2 ders ücretsiz 3.ders ücretli olursa adam zaten ilk 2 dersi izleyip hoşuna giderse 3. Dersi satın alır.Aynı şekilde ders notları da öyle dersi beğenen adam zaten ders notunu satın alır.Eğer direkt ücretli üyelik yaparsan müşteri kaybedersin bunlar tamamen satış stratejisi neden netfilix ve Spotify ilk ay ücretsiz bunların bi mantalitesi var, müşteri çekme amaçlı.Aynı şekilde 3. Seçenek olarak 1 ay ücretsiz üyelik verebilirsin fakat orda da adam Multi üyelik yapıp ödeme yapmaya bilir en mantıklısı bazı dersleri ve ders notlarını ücretli yapmak.
Kıymetli abicim şimdi dedin gibi olsa ders notlarını birisi indiricek ve tüm herkese yayacak. Bunu nasıl engelleyeceğim peki bende dediğinizi düşündüm ama karar veremedim. Şuan videolu ders hazırlamadım. Ama testlerim gayet iyi ekip calışması yapabilirsem ki imamlıktan sözleşmem fesh edildi iş şartları ve durumlarından dolayı yapamayacak gibiyim. Başka şeyler yapmam lazım. Biraz daha fikir ve önerinize ihtiyaçım var.
rt274
www.rt724.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Şehir ve Firma Rehber
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
o zamanda sağ tık engellersin :)
bu bir reklam spotudur. www.rt724.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Engelli hocam engelli taki adam benim yazımı kendi sitesine yazıp o yazı ile benim ve özgün olmasına rağmen ben değil o birinci sayfaya girmiş ozaman sağ tık olayını yaptım. Ve googleye şikayette bulundum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bence multi üye olmak ders notu indirmesinden daha kolay çünkü evet birisi indirip başkasına verebilir fakat sitenize giren herkes birbirleri ile arkadaş değilki ülkenin farklı farklı yerlerinden giren kişiler.bir kişi max 3 kişiye verebilir oda aklına gelirse.ders notlarından sonra site içinde test yapılabilir o ücretli olabilir.Veya soruların cevaplari çözümleri felan onlar indirmeli olmak zorunda değil.Site içinden kontrolünü yapabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence multi üye olmak ders notu indirmesinden daha kolay çünkü evet birisi indirip başkasına verebilir fakat sitenize giren herkes birbirleri ile arkadaş değilki ülkenin farklı farklı yerlerinden giren kişiler.bir kişi max 3 kişiye verebilir oda aklına gelirse.ders notlarından sonra site içinde test yapılabilir o ücretli olabilir.Veya soruların cevaplari çözümleri felan onlar indirmeli olmak zorunda değil.Site içinden kontrolünü yapabilir.
Sitemde online test cözme bölümü mevcut
ozaman üyelere birinci hizmet online test çözümü bedavalı hepsi bundan sonasını ücretli yapıcam.
İkincisi testlerin pdf sini üyelere indirme özelliği
Ücüncüsü üyelere özel kitap hediye
Başka neler olabilir üyelik 5 tl ve bir senelik olsa nasıl olur birde?
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Üyelik alanlara direkt bazı preminyum yerler direkt açılabilir test kısmı felan.Cünkü üyelerin preminyum üyelik alması için bir sebeb olması lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üyelik alanlara direkt bazı preminyum yerler direkt açılabilir test kısmı felan.Cünkü üyelerin preminyum üyelik alması için bir sebeb olması lazım
hocam şimdi bir anket oluşturuyorum sitemde siz önerilere devam edin.üyelik tek bir tane olacak normal üyelik yoktu sitemde zaten normal üyeliği acacam ve onlara farklı diğerler ziyaretcilerden daha üst seviyede tutulacak şeyleri sunacağım.