dhost
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım.
Soru şu:
Bir firma üzerinden domain ve host satın aldım. Hostinge bağlı olarak bir kaç tane mail adresi açtım. Şirket içerisinde kullanmak için.
Mailleri İMAP olarak farklı bilgisayarlara kurduğum zaman mail gönderip alabiliyorum. Herhangi bir sıkıntı yok ancak diğer bilgisayarlarda da açık olan aynı mailde güncellemeler gözükmüyor. Hatta aynı mail başka bilgisayarda boş olarak gözüküyor.
Bu bağlantıyı nasıl kurabilirim? Mailleri İMAP olarak mı yoksa POP olarak mı kurmam gerekiyor?
Ayrıca en son olarak şöyle bir uyarı aldım maili kurarken: Outlook tarafından desteklenen kimlik doğrulama yöntemlerinden hiçbiri sunucunuzda desteklenmiyor.
Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
POP olarak kurulum yaptığım hiç bir mail ayarından sorun yaşamadım hocam. POP denediğinde böyle bir hata alıyor musun?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla POP olsaydı yardımcı olmaya çalışırdım ama, IMAP hiç kullanmadım bu yüzden yanlış bilgi vermek istemem.
GoFast
En Hızlı Web Hosting
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Sanirim POP3 kurmussunuz mailleri o yuzden guncellemeler ve benzeri verilerin transferi gerceklesmiyor. Kullandiginiz portlari tekrar gozden gecirin, muhtemelen size gelen yeni acilmis email bilgilerinde IMAP ve POP3 portlari olmasi lazim IMAP girdiginizden emin olun. Cozemesseniz konuyu PM atabilirsiniz