-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çilingirlik
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamun Aleyküm arkadaşlar.
Adsense hesabım ile 2 farklı sitemde reklam yayınlıyorum. Bugün farkına vardığım bir olayı sizlerle paylaşmak isterim. escancilingir.com sitemde yaklaşık 2 yıldır aynı kodlarda hiç bir düzenleme yapmadım. Bugün farkettim ki ana sayfada 3 adet olması gereken reklam sayısı 4 e yükselmiş. Bu ban yememe sebep olur mu? Kodlarda oynama yapmadığım halde neden böyle oldu anlayamadım. Bir diğer sitemde de eskisehirfirmarehber.com yine kodlarda oynama yapmamama rağmen reklam gösterimi 3 ten 5 e çıkmış dolayısı ile ban yememek için kodları reklam kısmından sildim ama hala bazı sayfalarda reklamlar gözüküyor. Bunun önüne geçemedim. Reklemlar durduk yere neden sayısal olarak arttı anlam veremedim. Bu durum beni sıkıntıya sokar mı?
Arama geçmişini silerek sitelere giriyorum ama aynı reklamlar her sayfada 3 olması gerekirken bazen 4 bazen de 5 tane gözüküyor. Konu ile ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa cevap yazabilirlerse sevinirim, teşekkürler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
Ana sayfada 2 reklam görünüyor. Siteye oto adsense kodu eklenmediğinden eminmisiniz?
1 kişi bu mesajı beğendi.
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çilingirlik
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 Senedir aynı kodları kullanıyorum hiç bir ekleme yapılmadı. Kısaca benlik bir durum yok. fakat kasım ayının 1 inden itibaren tıklamalar artmış gözüküyor. Normal günlük 3 - 4 tık alırken bugün 12 tık almışım mesela..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense’de güncelleme oldu. 21 ya da 23 Ekim’den itibaren otomatik reklam eklemeye başladılar. O yüzden olabilir. Düzenlemek isterseniz Reklamlar>Genel Bakış>İlgili sitenin yanındaki kaleme tıklayın
Ekleme: Arama geçmişini silmek yerine internet tarayıcınızın gizli modunu kullanabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çilingirlik
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@kampusula hocam sitede fazla reklam gözükmesi sizce sorun teşkil eder mi. Düzenlemem şart mı sizce..? Google bir ara sayfada 3 den fazla reklama izin vermiyordu bu sefer kendisi düzenleme yaparak sayıyı arttırmış durumda. İnşaallah sorun yaşamayız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Genel olarak kullanıcı deneyimi açısından sıkıntı olmayacaksa yani ziyaretçiyi rahatsız etmiyorsa sıkıntı olmaz. Nitekim tıklama sayınız artmış ki bu da olumlu sonuç verdiğini gösterir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çilingirlik
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güncelleme sonrası sayfada gösterilmesi gereken reklam adedi 3 yerine 5 olunca sorun çıkmazsa benim için de sorun olmaz.. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
İnşaat-Altyapı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ne guzel ıste mıllet bu reklamları sıtesınde cıkabılmek ıcın yıtınıyor :) sana kıyak yapmıslar