sezai47
herkeze selam ve a. selam
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mrb ben 2005ten beri blogger ile blog açarım bir kaç içerik girip değişik tema kullanırım site iyi olurdu hit fena değil sonra düşündüm neden bende adsense kullanmiyim dedim değişik yollardan adsense alınabiliyordu aynı gün onay alırdım şuan durum nasıl bilmiyorum incelemedim doğrusu tek fark gördüm adsense de benim hesap barındırıcı diyordu şuan tüm bloglarım adsense rekamları yayınlıyor ama organik hit az { bir blogum tam hit kasmaya başladı gittim .com domain aldım işi bozdum gelir güzelleşti ama kendi elimle bozdum resimde göründüğü gibi
şuan tekrardan başladım bakalım ne olacak adsense yardım istersen bana ulaşabilirsin.
örenk sitem :
www.reelarkadaslik.blogspot.com ilan üzerine
reelarkadaslik.blogspot.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kazançlar bölümü siteniz hazır oldugu zaman kendiliğinden açılacaktır hitler makaleler ve zaman
sezai47
herkeze selam ve a. selam
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet ödemeler yapılıyor sorun yok günlük 10k hitim gitti sadece adsense hesaplarım yedekli site lazım bana şuan
reelarkadaslik.blogspot.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ben pdf kitap bulunan 20-25 konulu blogger sitede ve çerçöp içerikli blogger sitede adsense kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. aşırı tıklama olmasın yeter. kendi bloguma girerken bile adblock aktif olmasına dikkat ederim.
Kazancın iyi mi derseniz hayır :D akmasa da damlasın mantığı. toplamda 1200 tl falan ödeme aldım 2015dem beri.
youtube abone sitesi: https://vk.cc/9hnOk8
Kuş al Yumurta sat Ruble ÇEK: https://vk.cc/aC8QOD