-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
HTML'i 2 günde bile öğrenebilirsin günde 3 saat css çalışsan 1 ayda css öğrenirsin
1 ay 30 gün yapar, günde 3 saat çalışırsan 300 saat demektir ki eğitim kurumları bile 150 saat veriyor bence tahatça öğrenebilirsin.
Buraya yakında yeni proje gelecek Coming soon!
aea48300
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler.Çalışmaya başlıyorum.Başka türlü şöyle yap vb. türünden önerileriniz var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Elektrik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Arkadş 3 ay süre vermiş bende soruyorum bunun için yaş faktörü için ne diyorsunuz. benim yaş şuan 27 zamanında öğrenmek istedim işler ters gitti. Şimdi zamanım var aslında bu kitapları alsam okusam faydası ne kadar olur... Kendi kendime basit tasarımlar yapsam yeter benim için..
Bu Da Bizim Sitemiz : http://bc.vc/2qDPaX
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web & Android Developer
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bol örnek video ve bol pratik. Ancak 3 ay kısa bir süre. 2 senedir html/css ile uğraşıyorum hala bilmediğim şeyler çıkıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum öğrenmek istiyorsan 3 ay çok bile, arkadaşların önce arkadaşların önerdikleri videoları izle ve aklında tutmaya çalış sonra psd çizimi koda dökmeye uğraş yapamadıkça araştır aslında araştıra araştıra öğreniyorsun mesela ben bir css setinin sadece ilk 4 videosunu izlemiştim sonra video izlemekten sıkıldım (aşırı çabuk sıkılan biriyim her şeyden sıkılırım, can sıkıntısına okul falan değiştiririm aynı yerde oturmam falan konu dağıldı sen izle yani hepsini) video izledikçe senin aklında ney neymiş oluşur ama uyguladıkça yapamayıp da araştırdıkça aklına girer bir daha çıkmaz çatır çatır yazarsın. Başalarılar.
Not: Kafam çok dağınık cümlelerin de öyle olduğunu hissettim. Kusura bakmayın.