-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba yaklaşık 6 ay içerisinde bir sektöre yatırım yapmak istiyorum , normalde kafamda 80 bin ile eskişehirde normal bir yerde tekel bayi açma fikri vardı , bunun haricinde ne yapılabilir ? değerli yorumlarınızı bekliyorum .
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Eğer ki oyunlara ilginiz varsa yatırımlık çok güzel bir projem var bende yatırımcı arıyorum uzun zamandır
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
en temizi kesin karar verene kadar parayı faizde bekletmek ama şuan gram altın almanın tam zamanı diye düşünüyorum.
youtube abone sitesi: https://vk.cc/9hnOk8
Kuş al Yumurta sat Ruble ÇEK: https://vk.cc/aC8QOD
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
tekel bayiden gelecek para hayırlı değildir. Kesin ve net olarak söyleyebilirim ayrıca ben içmem dersin aradan bir kaç geçince sen de katılırsın. Ben de esnafın büfe işletiyorum çevreme bakıyorum o tekel işinde çok zarar var ruhen ve bedenen.
80k ile en mantıklı yatırım İstanbul'da 2+1 şeklinde ev satın almak yok deme çok var yeni piyasada adından fazlası ile söz ettiren ilçeler var. Ayda net getirisi en az 1k
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Tekstil
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Faiz haramdır tekel bayi haramdır haramlar mutsuzluktur haram paradan hayır gören mutlu olan 1 kişi görmedim bela ve musibettir uzak durun derim.
13 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Mobil uygulama üzerine yoğunlaşabilirsiniz basit ama etkili bir uygulama kurgulayabilirseniz fazla fazla kazanırsınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Programlama
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
konuyu açan arkadaş demiş ki 80 bin tl ile ne yatırım yapabilirim ?
Cevaplayan arkadaşlar o iş haram bu iş helal diye yanıt dönmüş.Para adamın hayat adamın.Fikir sunulması için bir başlık açılmış.Aramızda din alimi olan yoktur sanırım bu kadar fetva vercek.
Bu tarz başlıkların altında hemen mesaj atılıyor o haram onu yapma bilmem ne.Yapmayın arkadaşlar adam ne soruyo siz ne cevaplıyorsunuz
12 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Tekstil
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Hocam yatırım sorusu soruyor. Yani kazanmak istiyorum kaybetmek istemiyorum diyor. Yapacağım işte mutlu olmak istiyorum demektir. Sonuçta her yatırımcı kazanmak, mutlu olmak ister. Haramlar öteki dünya da seni ateşe atmakla kalmaz aynı zamanda dünya da huzursuz, mutsuz ve kayıp eder. Bende wmaraci üyesinin mutlu olmasını, kaybetmemesini istediğim için doğruları aktardım. Yani şurada ne zorunuza gitti anlamadım. Kötü bir şey mi önerdik. Bu ülke çok değişti artık hem insanlık adına hemde toplum adına doğruları aktarmak herkese batar olmuş. Biz söyledik oda kendisine göre yol çizer. İnandığım din iyiliği emret kötülükten nehy et diyor. Gördüm okudum mesuliyet almamak adına uyardım.
Şimdi herkes bildiğini yapsın saygılar
4 kişi bu mesajı beğendi.