-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Herkese merhabalar,yoast seo ayarlarında yeşil,turuncu ve kırmızı gözükmesi aynı zamanda meta keywords gibi özelliklerinin kısaca yoast seo eklentisinin yeşil gözükmesi sıralamada ve hit konusunda gerçekten etkilimidir?
Karşıt olarak bir sürü bilgi geziyor sitelerde,forum sakinleri olarak bu konuda düşünceleriniz nelerdir ?
Teşekkür ederim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yazınızı özgün bir şekilde yazmayı tamamlayana kadar o renklere dikkat etmeyiniz. Yazınızı tamamladıktan sonra istenilen şeyleri yazınızın doğallığını bozmayacak şekilde uygulayınız. Ben bu şekilde uyguluyorum ve sonuçtan memnunum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
emrealtlr
Mühendis, Eğitimci ve Girişimci
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Hocam Yoast SEO konusunda piyasanın en iyisidir neredeyse, tabi bu durum kullanıcıların yaşadıkları sorun ve çözümlere göre değişebilir. Ben 3 Yıldır kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Aksine ne olması gerekiyorsa yaptım ve bunun sonuçlarını da çok olumlu yönde aldım çok şükür. Tabi emek ve özgünlük, özellikle özgünlük ister haliyle. Kendiniz olun içeriklerde, kullanıcıyı çekmeye çalışın. Zaten beraberinde düzenlemeler de yardımcı olacaktır.
İyi olmasının diğer bir sebebi Google'ın verdiği güncellemeleri hızlı bir şekilde kullanıcılara sunup istenilen duruma göre içerik hazırlamalarını sağlamaktadır.
Düşüncelerim ve deneyimlerim bu şekilde, umarım yardımcı olmuştur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Kriterleri iyileştirip yeşil skor almak elbette ki artı katar.