-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
herkese selamlar güzel insanlar
soruma deneyimli kazanç sağlamış kişiler yazarsa benim için daha yararlı olacağına inanıyorum şimdiden herkese yaptığı yorumlar için teşekkür ederim
evde boş vaktim var 1 sene kadar, günde 6 7 saatimi bilgisayarda geciriyorum, fazla yormicak basit bişeyler yapıp para kazanmak istiyorum, aklımda site acıp para kazanmak var örneğin indirme sitesi gibi, programları bulup siteye yükleyip sürekli aylarca uğraşıp içerik ekleyip 1 yada 2,3 ay sonra emeğimin karşılığını almayı düşünüyorum.
makale yazmayı bilmem ve cok sıkıcı geliyor, seo bilgim yok, belli bir yeteneğim yok, vasıfsızım hiç bişe bilmeyen ama araştırıp öğrenerek yapılabilcek iş fikirlerinizi bekliyorum, site acmak olabilir, link kısaltmak olabilir, her türlü fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum.
tüm değerli arkadaşlarımdan ricam lütfen şaka, dalga gecme, yada konuyu baltalıyıcı yorumlar yapmasınlar rica ediyorum, sevgi ve iyilik ile kalın
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Bilgi Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende takip ediyorum. Yazıyı okuyunca kendimi gördüm :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
88644
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Site açıp para kazanmak için sabır gerekli. Yoksa hiç girme bu işe.
88644
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
3 ay çok kısa bir süre. 1 seneyi gözden çıkarmalı ve devamlı siteyle ilgilenmelisin.
88644
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kolay basit diye hiçbir şey kalmadı artık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Takip
🌟Sıfırdan Wordpress Siteniz Yapılır. lisanslı🔥 + Mythemeshop Eklentileri 🚀
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
öncesinde yazdığına göre başarısızlığı hemen kabul etmişsin zira makale yazmadan sektörde ilerlemek zordur. Tıpkı, yabancı dilde site açıp makale satın alarak -1000 TL den başlamak ve sonuç hüsran. Ya makale satın alacaksın ya da kendin yazacaksın.
Bu şekilde olmaz diyorsan farklı sektörlere girebilirsin eticaret daha mantıklı ancak orada bile paran gidecek adworsa para basman gerek. Bir de ne satacağını satabilecek misin bunu en başta karar kılman gerek. Kimsenin bilmediği sektörler üzerinden gitmen gerek.