-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu sorun uzun zamandır benim sitede var ve artık çözümü yok diye hiç ilgilenmiyorum. Sitem google gibi getir bile yapsam yok index almıyor ve sitemap.xml 11 haziran tarihinden beri aynı kaldı.
Google kapsama baktığım zaman konular dizine eklendi ama site haritasında gönderilmedi gibi saçma bir uyarı veriyor ve bu konuları canlı test yaptığımda site haritası yok gibi bir uyarı veriyor ama sitemap.xml var sitede.
Kapsama baktıgımda indexlerim sürekli düştüğümü görüyorum. ama site:site.com ve cache:site.com baktığımda site googlede var ve botlar siteyi ziyaret ediyor.
Bıktım bir çare bulamadım en son artık siteyi sileceğim ve domaini bekletmeye karar verdim.
Kimlerde benzer sorunlar var çözüm bulan oldumu....
1 kişi bu mesajı beğendi.
Zeus
Güç gizden gelir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
42, (%95)
çok değişti hocam google çok. eskiden bir iki kelime oyunuyla kandırıp üstlere çıkabiliyorduk şimdi bırak çıkmayı index nasıl alacak diye düşünür olduk bence elleme biraz daha kalsın bakalım site sosyal imleme ve pingle siteyi gelişim olur diye umut ediyorum
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
sitemap’ı tarayıcıdan açınca herhangi bir hata mesajı çıkıyor mu? benim de yeni başıma geldi temadan kaynaklı sorun olmuş. belki böyle bir sorun olabilir.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.