-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci / Front-end Web
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Herkese merhaba, kullanmakta olduğum telefon arızalandığı için acil telefon arayışına girdim. Normal şartlarda da takip ettiğim xiaomi redmi note serisine baktım bugün. Note 8 modeli için karar verdim aslında note 8 pro daha iyi fakat şuan için bununla başlamak daha iyi gibi ekonomik açıdan da iyi f/p ürünü diyebiliyor herkes rahat rahat. Forumda kullanan var mı varsa olumlu/olumsuz yorum yapabilir misiniz telefon hakkında?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bugün babam için sipariş verdim, bakalım nasıl bişeymiş. Tek sıkıntısı ağır ve kalın olması sanırım, herkes ondan şikayet etmiş.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
note 7 kullanmış biri olarak söyleyebilirm ki hala bile tatmin edici özelliklerde olması bile note 8 in ne kadar iyi bir telefon olduğunu gösteriyor. Evet tek sorun 2 modelde kalınlık ve ağırlık
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci / Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Redmi Note 7 sahibiyim, diğer ay geçmeyi düşündüğüm telefon modelidir Note 8 PRO veya NORMAL olana.
Xiaomi'ye ASUS markasından geçiş yaptım ve aldığım en iyi kararlardandır Mi'ye geçiş.
Araştırmalarıma göre sadece ağırlığı varmış o da düşürmediğin sürece problem yok, düşürürsen ağır şekilde düşeceği için sıkıntı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Google Adsense
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Şuan kullanıyorum telefonu ama bazı kronik sorunları var.
Yakınlık sensörü düzgün çalışmıyor telefonla konuşma yaparken kendi kendine tuşlama yapıyor bu kronik bir sorun redminin 8 de bile aynı sorun var hala şaşıyorum,,,,
Klavyede bazı harflerde tuşlama sorunsalı var bunu yeni klavye yükleyerek çözdüm
Arama ve mesajlaşma uygulamaları saf Android'de oldugu gibi Google altyapısı kullanıyo ki bu çok kullanışsız sırf MIUI arayüzü yapmak için hindistan romu kurarak çözdüm bu sorunu
Bunun dısında ilerleyen zamanlarda bazı ufak tefek takılmalar yaşanıyor nedenini hala çözemedim.
Instagram'da fotoğraf kaydırmada takılmalar falanda yaptığı da oluyor aynı sorunlar redmi 7 de de mevcuttu
Yazılımsal ufak sorunlarla genel olarak karşılaşıyorsun pek çok sorunu telefondan anladığım için kendim bir şekilde çözüyorum sanki mühendisler redmi note 8 i köprü altında falan üretmişler herhalde.
Fotoğraf kalitesine gelince stock kamera ile iyi fotoğraflar çekemiyor ama Gcam kurarsan harika fotoğraflar elde edebiliyorsunuz.