-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ekonomi alanında paylaşımlar yapmış olduğum blog; Fikirlerinizi tavsiyelerinizi hata tespitlerinizi ve tespitlerin çözümlerini yazarsanız sevinirim :angel:
www.ekonomipaneli.com
Barbaros Ceyhan - barbarosceyhan@gmail.com - barbarosceyhan.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
öncelikle başarılar dilerim.
Siteye gelecek olursak;
-Tema acilen değişmeli. temada çok eskilerde kalan blog havası var.
-Logo yenilenmeli
-Reklam alanlarında ki şahsi gmail adresi çok acemice. siz olsanız bir sitede böyle birşey çıksa karşınıza reklam verir misiniz.
Öncelikle kendi sitenize başka bir gözle bakmanızı tavsiye ederim. ancak o zaman farklı ve başarılı olabilirsiniz. Düüşnün siz ekonomi ile ilgili bir bilgi arıyorsunuz ve bu siteye geldiniz. bir daha girmek ister misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
öncelikle başarılar dilerim.
Siteye gelecek olursak;
-Tema acilen değişmeli. temada çok eskilerde kalan blog havası var.
-Logo yenilenmeli
-Reklam alanlarında ki şahsi gmail adresi çok acemice. siz olsanız bir sitede böyle birşey çıksa karşınıza reklam verir misiniz.
Öncelikle kendi sitenize başka bir gözle bakmanızı tavsiye ederim. ancak o zaman farklı ve başarılı olabilirsiniz. Düüşnün siz ekonomi ile ilgili bir bilgi arıyorsunuz ve bu siteye geldiniz. bir daha girmek ister misiniz?
- Zaten ben de acemiyim :) İletişim formu konusunda bazı sorunlarım var. Mail geliyor fakat bildirim gelmiyor bende devamlı girip mail gelmiş mi diye bakamıyorum.
-Temanın sade olmasını istiyorum, bir yerden tema aldım reklam bölümlerinde hata çıktı, index ve panel kısımlarında da sıkıntı çıktı yeni tema bakıyorum şimdi fakat sade düzenli bir tema olsun iatiyorum.
- Logo geçici olarak gelişi güzel yapıldı logo çalışmaları devam ediyor.
Yorumun ve eleştirin için teşekkür ederim eleştirilerini dikkate alıp daha güzel işler çıkartacağıma inanıyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
Barbaros Ceyhan - barbarosceyhan@gmail.com - barbarosceyhan.com