DeepX
PM ile ulaşın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar...
Sevdiğim bir sitem var daha doğrusu çok uğraştığım bir site... dolaysıyla biraz önemli ve bu aralar uğraşamıyorum. 470K Dünya 13K TR alexa'da...
Aktif kalması için şöyle bir sistem düşünüyorum;
Çeşitli kategorilerde yazan yazarlar olacak ve bu yazarlar yazdıkları yazıların görüntülenme sayısına göre ücret alacaklar. ( Diyelim 1000 görüntülenme 2-5 TL vs.)
Görüntülenmeyi kendim takip edeceğim "Wordpress Views" "Post views counter" tarzı uygulamalarla yada daha iyi bir yolu var mı ?
Şimdilik sadece site yürüsün istiyorum belli bir sermayem var yazarların ücretleri vs için...
Sizce sistemi nasıl oturtabilirim ve yazar bulabilirim... Yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
DeepX
PM ile ulaşın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Önerisi veya dikkat etmem gereken bir nokta belirtecek var mı ?
Kısaca düşündüğüm yazarın yazdıkları okundukça BGBG tarzı ücretlendirme...
ve ücretlendirme konusunda nasıl bir yol izlemeliyim 1000 gösterim başına 2.5 TL gibi düşünüyorum ama yazarlara düşük gelir mi ?
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
herhalde forumda 3-4 yıldır varım her ay böyle bir projeyle ilgili başlık açılıyor sonuca kavuşturulamıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maliyeci
-
-
Ad Soyad
L** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam sitede izlenme sayısına göre ödeme yapmanız zararınıza olur. En iyisi aynı şeyleri yapın ama eklenen makaleler için 100 kelimesine belirli başlı bir ücret brlirleyin. Ardından eklenen her makaleyi kontrol edin. Eğer hoşhnuza giderse onaylayın ve parayı banka hesabına yatırın. İzlenme sayılarının sahteliği falan takip etmek çok zor ve yorucu olacaktır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** U**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
takip etmen zor olucaktırbence.Sitene faydaası olmayacak fakat ben sitene zarar verecek karışık hit atan bir sistemle senin farketmeyeceğin şekilde 2k 2k atsam 2 makale bıraksam her gün hem sitene faydaası olmaz hemde maddi açıdan zararı olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam tek seferde verip kurtulmak yerine sürekli vereceksiniz. Bence bu iş yaş. Yazı bir anda hitlenirse ne yapacaksınız? Adsense getirilerinin kötü olduğu bir dönem şuan. Hiç böyle yapmayın haftalık 2-3 yazı alın yeterli olur.
VaveTR
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Görüntülenme üzerinden çok riskli. Tanıdığınız güvendiğiniz 1-2 kişi ile çalışırsanız pek sorun olmaz, takip edebilirsiniz ama birçok kişi yazı ekleyecekse o iş riskli. Ayda 100tl kazanıp 500tl ödeme yapma durumu olur. Sonra adamlara nasıl açıklayacaksınız? Ya da biri çıkıp kendi makalelerine değil de sevmediği birinin makalelerine sahte hit yollayıp kovdurmaya da çalışabilir vs. vs.
Ya kelime sayısına göre ücret vereceksiniz. Ya her yazar için bir reklam birimi oluşturup her yazarın yazısına kendi reklamını koyarsınız. Hangi reklam biriminden ne kazanılmışsa ordan kendinize bir komisyon alıp geri kalanı yazara verirsiniz. Ama yazarlar reklamlara sahte tıklamada bulunursa adsense hesabınız gidebilir o zaman da. Ya da yine bir yazar sevmediği diğer bir yazarın reklamlarına sahte tıklama yollayabilir.