Merhabalar Google SEO bilimcileri. Bugünkü konumuzda sizlere ilk video dersimiz hakkında bilgi vereceğiz. LocalhostWordPress kurulumu hakkında geniş bilgi ve ince açıklamalar yer alan bu videomuzda kendi bilgisayarınız içerisinde yerel bir sunucu(hosting) açarak basit WordPress kurulumu anlatılacaktır.
WordPress Kurulumu Yerel Sunucunuzda Daha Sağlıklı
WordPress kurulumu anlatılan üzere çok basit ve uğraş gerektirmeyen bir konudur. Bu konumuzda da kendi yerel sunucumuzda açmanın önemi ve durumu anlatılmaktadır. Yerel sunucumuzda uyguladığımız ve bitirdiğimiz tüm çalışmaları işlerimiz bittikten sonra web adresine attığımızda Google wordpress kurulumu tamamladığımız sistemimizi görünce “Bu sistem tamamen hazırlanmış ve tasarlanmış” mantığından ileri giderek bizlere daha çok SEO puanı kazandıracaktır.
Localhost WordPress kurulumu aşağıda video kısmımızda olduğu gibidir. Eğer aklınızda soru işareti kalmış ise sizlere yorum altından yardımcı olabilirim.
WordPress Kurulumu Videolu Anlatım
Localhost WordPress kurulumu videolu anlatım dersimiz yukarıdaki videodadır. İlerleyen zamanlarda kurulumunu yaptığımız bu sisteme eklenti eklemek, tema ekleme, tema editleme ve SEO ayarları ile ilgili birden fazla eğitim videosu olacaktır.
İlk video dersimizin sonuna geldik arkadaşlar. Daha iyileri ve başarılı anlatımlarla sizlere bilgi vermeye çalışacağım…
Kaynak: Localhosta WordPress Kurulumu