-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web editor
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Benim ilk adsense hesabım yaklaşık 10 yıl önce ban oldu. O zaman pinli pinsiz bilmiyordum. Blogger'da blog aştım, sonra adsense kurdum. Reklamlar eklendi. Daha sonra kendi reklamlarımı tıkladım sık sık. Ve google amca hesabı sanırım süresiz kapattı. Hala da açmadı. Çok öfkeli bana 😀
Daha sonra 2. gmail hesabımla yeni ads açmak istedim. Lakin google izin vermedi. Her 2 hesabı aktif kullanıyorum.
Şimdi yeni adsense hesabına ihtiyacım var. Forumlarda hazır pinli pinsiz hesaplar satışta. Lakin hesabı aldım, sonra napıcam onu bilmiyorum. Kendi ad soyadımı yazıcam, yada kayıt olan adamın adıyla kullanıcam? Kendi adımı yazsam google beni bulur ve yine ban eder. Kayıt yapan adamın adıyla kullansam ödeme nasıl alıcam.
Bu işlerden anlayanlar lütfen yorum yazsın, anlatsın bir az.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Kendi adınıza almayacaksanız, kardeşiniz eşiniz dostunuz adına alacaksınız. Adres sizin oturduğunuz binada olmasın yeter.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başkasından alınınca nasıl oluyor bilmiyorum, ben daha önce ban yedim aynı şekilde kendim tıkladığım için
Sonra arkadaşımın adına adsense aldık ödeme sınırına gelince bilgileri değiştirip kendi adımı girdim ödeme aldım banlamadi halaa hesap aktif
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Yani illa isme bağlı değil zaten. Belli bir süre sonra TCnizi temize çekiyor google. Ama bu işlerde hile de yapmasanız banlanabiliyorsunuz. Rakibiniz spam yapıyor vs. Yani adsense kullandığınız sürece hep risktesiniz. Ben mesela hiç reklam geliri elde etmiyorum, yani adsense kodu koymuyorum. Tanıtım yazısı satıyorum daha karlı.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Hesap sahibi, adres gibi bilgilere dikkat edin yeter. Zaten ödeme bilgirileri girerken hesap sahibine sallama bir isim bile girseniz ödeme geliyor.
Kazanç konusunda kendinize güveniyorsanız pinli bir hesap almanız daha mantıklı.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.