lostyazilim
tr.link

Adsense hesap satın alma hk: Aklımda deli sorular

5 Mesajlar 561 Okunma
lstbozum
tr.link

mecid mecid WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek web editor
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 574
  • Beğeniler 42 / 50
  • Ticaret 4, (%100)
Benim ilk adsense hesabım yaklaşık 10 yıl önce ban oldu. O zaman pinli pinsiz bilmiyordum. Blogger'da blog aştım, sonra adsense kurdum. Reklamlar eklendi. Daha sonra kendi reklamlarımı tıkladım sık sık. Ve google amca hesabı sanırım süresiz kapattı. Hala da açmadı. Çok öfkeli bana 😀

Daha sonra 2. gmail hesabımla yeni ads açmak istedim. Lakin google izin vermedi. Her 2 hesabı aktif kullanıyorum.

Şimdi yeni adsense hesabına ihtiyacım var. Forumlarda hazır pinli pinsiz hesaplar satışta. Lakin hesabı aldım, sonra napıcam onu bilmiyorum. Kendi ad soyadımı yazıcam, yada kayıt olan adamın adıyla kullanıcam? Kendi adımı yazsam google beni bulur ve yine ban eder. Kayıt yapan adamın adıyla kullansam ödeme nasıl alıcam.

Bu işlerden anlayanlar lütfen yorum yazsın, anlatsın bir az.

wmaraci
reklam

selcuksofta selcuksofta Bronz Üye
  • Üyelik 15.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 1274
  • Beğeniler 445 / 444
  • Ticaret 61, (%100)
Kendi adınıza almayacaksanız, kardeşiniz eşiniz dostunuz adına alacaksınız. Adres sizin oturduğunuz binada olmasın yeter.

nozver nozver WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2019
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad N** Ö**
  • Mesajlar 271
  • Beğeniler 36 / 81
  • Ticaret 0, (%0)
Başkasından alınınca nasıl oluyor bilmiyorum, ben daha önce ban yedim aynı şekilde kendim tıkladığım için
Sonra arkadaşımın adına adsense aldık ödeme sınırına gelince bilgileri değiştirip kendi adımı girdim ödeme aldım banlamadi halaa hesap aktif

selcuksofta selcuksofta Bronz Üye
  • Üyelik 15.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 1274
  • Beğeniler 445 / 444
  • Ticaret 61, (%100)
Yani illa isme bağlı değil zaten. Belli bir süre sonra TCnizi temize çekiyor google. Ama bu işlerde hile de yapmasanız banlanabiliyorsunuz. Rakibiniz spam yapıyor vs. Yani adsense kullandığınız sürece hep risktesiniz. Ben mesela hiç reklam geliri elde etmiyorum, yani adsense kodu koymuyorum. Tanıtım yazısı satıyorum daha karlı.

wmaraci
wmaraci

Mertcan Mertcan Hayat kısa, kuşlar uçuyor Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yatırım
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 5426
  • Beğeniler 39 / 1529
  • Ticaret 38, (%100)
Hesap sahibi, adres gibi bilgilere dikkat edin yeter. Zaten ödeme bilgirileri girerken hesap sahibine sallama bir isim bile girseniz ödeme geliyor.

Kazanç konusunda kendinize güveniyorsanız pinli bir hesap almanız daha mantıklı.

Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al