Blogumda 32 konu yer almaktadır. 32 konuya en az 30 kelimelik yorum yapan arkadaşlara 20 tl ödeme yapacağız. Yorum kalitesine göre yorumcu ile günlük düzenli çalışma yapabiliriz.
Edit : her bir yorum en az 30 kelime içermelidir diye eklemiştim. Bazı arkadaşlar 20 25 kelime yorum eklemiş bu yorumlar geçersizdir. Ayrıca yorum nickininin url eklememesi ve Blogger hesabı ile yorum yapmaması gerekiyor. Anında ödeme yapıyorum lütfen konuyu iyice okuyup öyle işe başlayın. Konular ile alakasız yorumlar yazmayın zaten hepsi kısa içerik içeriyor konuları okuyup alakalı yorumlar yazın.
Her bir yorum en az 30 kelime içermelidir.
Konular kısa içerikler olduğu için muhakkak konuyu okuyup konular ile alakalı yorumlar yapılmalıdır.
Yorum yaparken url kısmını boş bırakmalıdır. Blogger hesabınız ile yapılan yorumlar geçersizdir. Yorumlar otomatik onaylıdır. Her bir konuya aynı nick ile yorum yapmanız gerekmektedir. Bu size ait yorumları kolay tespit etmemizi sağlar.
Ödeme ziraat bankası önceliğimiz çünkü havale yapıyoruz. Eğer başka banka olursa eft işlemi gerçekleştirilir. Ticaret puanıma bakabilirsiniz. Önce yorum sonra ödeme olacak. Yorum yapmak isteyen arkadaşlar özel mesaj göndersinler. Kendilerine blogun linkini atacağım. Yorumları yazdıktan sonra hesap bilgilerini ve yorum sahibinin blogda kullandığı yorum adını göndermeleri gerekmektedir.
30 Adet yorum yapıldı, anında ödeme yolladı sağolsun.
hizmeti tamamlayıp dönüş yaptığımda anında ödeme yapıldı teşekkürler.
Hizmet tamamlandıktan hemen sonra ödeme geçildi. Teşekkürler.
İkinci kez iş yaptık, yine anında ödeme yapıldı. Teşekkürler
ödeme anında yapıldı. çok teşekkür ederim 10 puan
İş yapıldı ödeme alındı.
Anında ödeme aldım teşekkürler
Anında ödeme ve güvenilir hizmetiniz için çok teşekkür ederim. 10 üzerinden 100 diyebilirim. :)
İkinci defa çalışıldı, ödeme bilgilendirme yapıldıktan hemen sonra geldi. Dürüst ve güvenilir birisi.
Hızlı ve güvenli ödeme yapıldı. Güvenilir alıcı.
30 adet yorum tamamlandı, anında ödeme yapıldı. Teşekkürler.
2. Kez çalışıldı anlık ödeme yapıldı, kendisine çok teşekkür ederiz, güvenilirlik için.
Yorumlar yapıldıktan sonra ödeme anında yapıldı, teşekkürler.
İşlem tamamlanması sonrası arkadaş kısa süre içerisinde dönüş yaparak ödemeyi yaptı. Teşekkürler.
30 adet yorum yaptım anında ödeme yapıldı kendisine teşekkür ederim kolay gelsin
30 adet yorum yapıldı, ödeme anında yapıldı memnunum tavsiye ederim :)