-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
İşte vazgeçmeyip devam etsen olur, site açtım diyorsunuz eğer 1 yıl olduysa zaten boşa kürek, benim görüşüm en az 5 yıl hem siteye yüklenicen hem kazanıcan, sosyal medya her türlü kazançtır hesaplarını büyütmeye devam edicen, vazgeçersen olmaz. Bir de bu dediklerimi ilk 5 yıl ek iş gibi yapıcan, sadece bu dediklerimle tabii ki ev geçindiremezsin, ama 5 yıl sonra meyve vermeye başlar. Yani ne bileyim dükkanı açtın ama süslemekte lazım gibi. Bol şanslar, iyi forumlar.
ea35
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
selcuksofta adlı üyeden alıntı
İşte vazgeçmeyip devam etsen olur, site açtım diyorsunuz eğer 1 yıl olduysa zaten boşa kürek, benim görüşüm en az 5 yıl hem siteye yüklenicen hem kazanıcan, sosyal medya her türlü kazançtır hesaplarını büyütmeye devam edicen, vazgeçersen olmaz. Bir de bu dediklerimi ilk 5 yıl ek iş gibi yapıcan, sadece bu dediklerimle tabii ki ev geçindiremezsin, ama 5 yıl sonra meyve vermeye başlar. Yani ne bileyim dükkanı açtın ama süslemekte lazım gibi. Bol şanslar, iyi forumlar.
Hocam zaten pes etmiyorum habire deniyorum ama ne bileyim boşa kürek çekiyormuş gibi başkalarını görüyorum herşeyi iyi gidiyor teşekkür ederim yorumunuz için ☺️
1 kişi bu mesajı beğendi.
sanalexpress.com - Yeni Nesil İlan Sitesi - İlanını Ekle Para Kazanmaya Başla !
ea35
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Pinterest i etraftan okuyarak öğrenmeye çalıştım tam olarak çözemedim hiç başlamadım ona da hocam
sanalexpress.com - Yeni Nesil İlan Sitesi - İlanını Ekle Para Kazanmaya Başla !
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Geç kalmayın daha fazla site açın resim yükleyin pintereste gönderin elle, bir yerden giriş yapın
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Video Animasyon & Grafik Tasar
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendini popüler bir iş üzerinde geliştirmeni tavsiye ederim. Bu şekilde tek bir iş üzerinden ilerlersen hem işin profesyoneli hem de kazananı olursun. Unutma Coca-Cola bile reklam yapar...
http://www.youtube.com/geneloji - Bu kanal canlı çok heyecanlı...