drmd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar. Themeforest üzerinden güzel bir tema satın almıştım kendi sitem için. Projemi sonlandırdığım için sattım. Benzer şekilde site talep edildi benden. Yaptım ve sattım. Aklıma takılan soru şu. Başkasının ürettiği temayı satın almış dahi olsak, o temayı kullanıp siteyi makaleler ile doldurarak satmak etik midir? Talep gelmeye devam etmekte ve her satış için minimum 200 Tl önerilmekte. Kazanılan paranın benim için helal olup olmaması da önemli. Bu konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var.
Yazı ağırlık tema arıyorsanız PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PC Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Aynı taktikle şirket kurup 3-4 eleman çalıştıranlar var nedense belirtmek istedim :D haram helal kısmına bir şey diyemiycem
Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Aldığın tema domain lisanslı değilse ve sadece temayı satarak gelir elde ediyorsan etikliği tartışılabilir. Ancak anahtar teslim siteyi hazırlarken sonuçta verdiğin bir emek var. Hazır bir premium temayı kullandığını da müşterine belirtiyorsan sorun yoktur bana göre.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üniversitede ki hocam etiklik takıntısı vardı. Zamanında şirketi varmış o bile diyor ki şimdi ki aklım olsa wordpressten yapıştırır geçerdim. Herkes bunu yapıyor.
Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
sen alirken sana sinirsiz kullanim hakki verildiyse sorun yok ancak tek lisans ise kul hakkina girer
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Turizmci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Tema lisans dosyasını okumalısınız. Genelde, tema sahibine kendi sitelerinde sınırsız olarak, başkasına iş yapanlara ise tek sitede kullanım hakkı verir.