-
-
Yaş/Cinsiyet
33 /
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Blog adresime bir hafta önce iframe virüsü bulaşmış ve sitem zararlı site uyarısı amaya başlamıştı. Aynı gün içinde virüsten kurtardım siteyi.
Sonra yeniden değerlendirme gönderdim Google 'a, sitemin saldırgan site uyarısı vermemesi için. Bu da düzeldi.
Fakat sonra üst sıralarda olduğum tüm anahtar kelimelerimde müthiş düşüşler yaşadım. İlk sayfadan 160++ sıralara kadar. Hatta ana anahtar kelimemde görünmüyorum bile.
Ne yapmalıyım ? Sorun nedir sizce ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yapman gerekenleri yapmışsın. Siteni güncel tutmaya devam et. Başka da yapabileceğin fazla bir şey yok
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Aynısını bende yaşadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO & SMO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sırlama için yapılacak pek bir müdahale yok, sayfaların tamamının yeniden bir index almasını sağlamak adına, sitenin tüm sayfalarına biraz link alımı yapmanı öneririm. Birkaç tane twitter-friendfeed-facebook hesabı açıp oralarda link paylaşımı yapıp, daha sonra bu hesapları pinglersen işini görür sanırım. Geçmiş olsun, iframe virüsü büyük sıkıntı...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 /
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sağol Murat, aynen dediklerini yapmaya çoktan başladım zaten. Site baya düzeldi, filtrede vs de değil ama ana kelimem olan "karabulut" aramalarında hiç yokum. Bunun nedenini anlayamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO & SMO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Abi indexsiz url kasmanı öneririm biraz, faydası olacağını düşünüyorum.
Özellikle sosyal ağlardan kas indexsiz url, karabut kelimesine fazla kasmışsın, dengele biraz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 /
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynen durumu bende fark ettim. aslında çok değil ama domain değişikliğinden dolayı google geçit vermedi sanırım. Sağol Murat.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
312 Ajans
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yapacaklarini yapmissin aynen calismaya devam et ortala 3hafta icinde hak ettigin yere gelecektir siten
Gizlen.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 /
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben yapıyorum herşeyi ancak ters giden birşey var. Son 3 gündür google sitemi indexlemiyor. Yani yazılarım index almamaya başladı. Özgün yazdığım ve 2 veya en çok 3 günde bir siteyi güncellediğim halde durum böyle.