-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Ezel Media
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
gerçekten adsense konusunun ülkemizde çok fazla abartıldığını düşünüyorum. amaç adsense'den ziyade; gerçekten bir site açıp olabildiğince düzgün yayın yapabilmekse; adsense'den onay olmak da o kadar kolay oluyor. Bu işlere ilk girdiğim dönemlerde üç haneli rakamlar ödediğimi biliyorum adsense onayı alabilmek için. Fakat uzun sürede edindiğim tecrübelere dayanarak diyebilirim ki; site tarihinin herhangi bir önemi yok. Önemli olan wa-rez tema kullanmamanız, sitenizin sade, kullanıcıya hitap eden bir yapıya sahip olması. Bunun dışında özgün, siteyle alakalı içerikler paylaştığınız taktirde zaten adsense onayı alırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam sa öncelikle benim blogm var ve özel alan adıma kayıtlı site trafiğimde gayet başarılı ve kazançlar bölümü hala akitif değil kriter karşılamıyor diyor nasıl çözerim 30 dan fazla içerik var sitemde yardımcı olursanız çok sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
webmastırda bu hatayı alıyorum "noindex" etiketi tarafından hariç tutuldu nasıl çözerim teşklr
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
sitenin aktif olduğu süre önemli değil. 3 makaleyle de onay aldım 1 tane ile de. Lakin dikkat etmeniz bir konu var siteyi kurarken kategori eklemeyin. Çünkü kategori boş olunca google onay vermiyor. Boş sayfa var diye
Günlük 5K Hitli DA : 18 PA :24 İndirme Sitesinden Uygun fiyata Footer Link (PM)