AES
Web Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1- Tek kelimeyle harika. Ben Android'i hiç böyle hatırlamıyordum. iPhone'un ne kadar geri kaldığını ve demode olduğunu gözlerimle gördüm. Bu saatten sonra iPhone mu? Asla. :)
2- Efektleri, widgetleri, tasarımı, yerleşik uygulamaları harika. Üstelik SD Kart, dosya paylaşımı vs... gibi özellikleri ve ayrıca yoğun bir kitleye sahip olmasının getirdiği avantajlarda tuzu biberi bence :)
3- iPhone'a bakıyorum da gerçekten kendimi hapsetmişim gibi hissediyorum şuan. Ayrıca App Store'daki gördüğüm bazı uygulamaların Android'de ücretsiz olması da benim için kritik bir nokta.
Sözün özü, bence iPhone devri bitmiştir arkadaşlar. Her güzel şeyin bir sonu vardır... :) ;)
3 kişi bu mesajı beğendi.
Uygun fiyata PHP işleriniz yapılır.
Cyprus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İphone zengin ülkeler için üretilimiş Türkiyede ne işi var anlamadım gitti. Herşeyi para müzik uygulama vb. onun için iphone karşıyım.
İphone güzel ama çok kısıltlı paralı android gibi olsaydı alıcısı çok olurdu. 10 kişiden 8 yada 9 android telefon kulanıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım Müh.
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:) Dosya paylaşımı için basit bir örnek vereyim sana; Bilgisayarım mac, telefonumda iphone gb larca dosyaları saniyeler içinde transfer yapabiliyorum.
Donma kasma yok, virüs girdi olayı neredeyse yok, androidte genel olarak bir stabilitesi yok.
Kullandığım apple cihazları ; Macbook Pro, Iphone, Apple TV. Ben memnunum ve sende 1-2 hissiyatın sonucunu yazmışsın onun nedeni alışmadığın için garipsemen zamanla android çöptür diyosun. :)
AES
Web Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Chemical Usta benim de bilgisayarım da Mac ama benim derdim sadece Mac, iPad vs.. değil başkalarıylada rahat aktarım yapabilmem gerekiyor. Virüs girdi olayında telefonunu dikkatli kullanan birisi bence hiçbir virüs kapmaz. Özellikle ben sadece Play Store'dan indiriyorum uygulamalarımı. Bir de antivirüs kullanınca hiçbir fark kalmaz. Ben 1-2 hissiyatın sonucu derken gördüğümü diyorum. Arayüz bakımından da iOS'ten kat kat iyi hocam daha basit ve daha hızlı açılıyor herşey :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
IOS'dan android gibi bir çöplüğe geçtiyseniz, bence siz IOS'u gerektiği gibi kullanmayıp kendinizi kasmışsınız başka bir şey yok ortada.
6 ay sonra güncelleme dahi almayacak, kullandığınız android telefon
Nasip...
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Kasmayan android görmedim ben. Ya işletim sistemi dandik ya da benim çevrem fakir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Radyasyon
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bir yerde iphonu aratmıyor gibi geliyor başlarda ama sonra keşke iPhone 5 alsaydım da bulaşmasaydım diyorsun. Yakın zamanda ben dönmeyi planlıyorum. Ayrıca iPhone u neredeyse aldığın fiyata satıyorsun ama android de bu pek mümkün değil
AES
Web Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir de şöyle bir şey var tabi ben normal düzey bir telefon kullanıyorum üst düzeye ücreti dolayısıyla hiç hacet etmiyorum şükür telefondan telefona göre de değişebiliyor tabi stabilizasyon. Fakat benim için şuanlık gayet iyi hiçbir problemim ve sorunum yok. iPhone biraz daha sade düz geliyor her iki tarafta çok güçlü. (Android için stabilizasyon iyiyse tabi).