esernet1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
ilk önce veritabanını bağlama gibi temel eğitim videolarına bak youtube dan bulursun daha sonra o veritabanı oluşturmayı öğren oluşturduğun veritabanından veri çekmeyi öğren gerisi yavas yavas gelecektir
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Front-end developer
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
PHP öğrenmek sorun değil zamanını ver öğrenirsin sağdan soldan dersleri izle uygulamalı olarak yap. Fakat önemli sonrası. Mesela ben php öğrenmek istedim önce myql_query eski php sürümünü öğrendim. Sonra PDO öğrendim size tavsiyem google'da PHP PDO Dersleri diye aramanız ve bunun üzerinde derslere çalışmanız. Öncelikle kendinize bir yol belirleyin. Mesela öğrenince ne yapmak istiyorsunuz ogredikce isler karısicak belki öğrenimde kodlama bile yapmak istemindensiniz çünkü kod yazmak öyle kolay değiller sabırlı olmasınız ve mantık-hayaliniz kuvvetli olmalı. Amaç sadece kod yazmak değil evet boyle basit bir kod yazabilirsiniz. Hatta ileri derece yazabilirsiniz.
Ben mesela orta derece PHP kodluyorum fakat şuan gözüm hic birini görmüyor çünkü insan bir şeyi merak ettikçe onunla ne yapabileceğini düşünüyor çünkü hayal ediyoruz sana tavsiyem önce neler yapmak istiyorsun onu düşün ve onun üzerinde kodlara yoğunlaş. İnsllah anlatabilmisimdir.
Hızlı deneyin, hızlı başarısızlığa uğrayın ve hızlı bir şekilde kendinizi yenileyin.
― T. Peters
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aga be konuyu hortlattım. Öğrendin mi? Çok merak ettim yazmadan edemedim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Programcısı
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle değişken nedir bunu öğren.. daha sonra koşulları öğren mantıgını kavra.. daha sonra mysql baglantısı felan.. yapboz gibi bişey parçaları birleştirirsin sana bi script çıkar.. scriptin anlamıda kod blogudur zaten..
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://wordpress.name.tr/ Wordpress Hakkında Herşey!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maatbacı Ve Reklamcı
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-