Google kendi blogunuzun site haritası göndermenize blogger, WordPress ve selfhosted WordPress blog için Adım Adım Rehber. Yani yeni bir makale (post) göndermek zaman, Google, son öğretici updates.In Blogunuza / site hakkında bilgi alacak, sen t öğrendim o google Blogunuza / web göndermek biz bir sonraki adıma, Google Web Yöneticisi Aracı ile, biz var "Bu aracı için site haritası gönderin edilir yok. Bu işlem için ilk olarak nasıl blogunuz için site haritası oluşturmak için site haritası, ne olduğunu öğrenmek gerekir. Site haritası oluşturmak için Süreç Blogspot (blogger), Ücretsiz WordPress, Ücretsiz weebly ve Öz-barındırılan WordPress için farklıdır. Burada, site haritası ve google teslim oluşturmak için tüm platformlar için bir rehberdir. Bloguma sadece 20 mesaj içeren olsa google Blog'umun site haritası ekledikten sonra, ben, google arama motorundan gelen trafik artışlarının% 20 gördüm ..
Google webmaster aracı size Blogspot site haritası nasıl gönderilir
Siz üzerinden rss oluşturmak için gereken feedburner tüm bu süreç yapmadan önce.
1) git google webmaster
2) Blogunuzun adını (son derste, öğrenilen tıklayın Google Arama motoru blogspot blog nasıl ekleneceğini ve google webmaster diğer blog platformları nasıl ekleneceğini )
3) sayfanın sağ alt kısmında, bu bağlantıyı bir sitemap link tıklama Gönder var
4) Bir sonraki sayfada, bu tıkladığınızda yine bir site haritası Gönder düğmesi yok
bunu aşağıdaki kutuya verir
http://yoursitename.blogspot.com/
Site haritası Gönder
3) Şimdi bu kutuya takip ekleyin
"eklemek atomu . xm l "veya bu kutuya" rss.xml "VEYA ikisinde de ekleyebilir ancak tek tek yapmak emin olabilirsiniz. Seni site haritası her üç tip eklemek için önerilir. Benim için daha fazla mesaj şu site haritaları ekleyerek endeksli edildi:
atomu . xml? redirect = false & start-index = 1 & max-results = 500
rss.xml? redirect = false & start-index = 1 & max-results = 500
Eğer 500 mesaj varsa ne yapmalı?
1) Bu kutusuna aşağıdaki kodu ekleyin
atomu . xml? redirect = false & start-index = 1 & max-results = 500
YA
Rss.xml? Redirect = false & start-index = 1 & max-results = 500
Sizin 500 mesaj bağlantıları sitemap güncellenir.
Eğer 500 den fazla varsa ne yapmalı? Sen her satırı tek tek göndermem gerekir
atom.xml?redirect=false&start-index=1&max-results=500
atom.xml?redirect=false&start-index=501&max-results=500
atom.xml?redirect=false&start-index=1001&max-results=500
atom.xml?redirect=false&start-index=1501&max-results=500
atom.xml?redirect=false&start-index=2001&max-results=500
YA
Yerine atomu , sen rss ekleyebilirsiniz
Sen 2000-3000 yapabileceğiniz toplam 1000 sonrası teslim aynı şekilde çok Endeksi = 1 sonra, sonra index = 501 fazla 500 mesaj gelir görebilirsiniz blog gönderileri teslim.
Bir zamanlar tüm sunulması ile yapılır, her zaman yapmak gerekmez; webmaster aracı otomatik olarak yeni bir blog yazısı yem çekeceğim.
Şimdi site haritası url yanında, sen (doğrulanmadı olduğunun bir işareti) yeşil onay işareti görebilirsiniz, iletilmekte ve bu dizine alma başlatır eğer endeksli her blog post olsun ama inan bana zaman alır .... kaç Dizinlenmemiş kaç url, Blogunuza Google daha fazla görünecektir.
kardeşim şu belki işine yarar bak biii :)