lostyazilim
tr.link

Adsense reklam kısıtlaması(reklam sunumu sınırlandı)

17 Mesajlar 8.301 Okunma
lstbozum
tr.link

dryobz dryobz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2019
  • Yaş/Cinsiyet 31 / K
  • Meslek Kütüphaneci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba, şuan bana da reklam kısıtlaması uyarısı geldi kendi reklamlarıma tıkladım ama abartı değil toplasan 20 kere bile tıklamamışımdır. Zaten adsense hesabım onaylanalı 3 gün oldu. Ne yapablirim ?

Gelen uyarı şu şekilde:

Gösterebileceğiniz reklam sayısı sınırlı
ayrıntılar
Hesabınızdaki reklam sunumu, geçersiz trafik kaygıları nedeniyle şu anda sınırlı. Trafiğinizi izlemeye devam ettikçe bu sınırı otomatik olarak inceleyip güncelleyeceğiz. Reklam sunma sınırları hakkında daha fazla bilgi edinin .

Ne yapabilirsin
Reklam trafiğinizi ve site ziyaretçilerinizi anladığınızdan emin olun. Asla kendi reklamlarınızı tıklamayın ve güvenilmeyen veya düşük kaliteli taraflarla ortaklık kurmaktan kaçının. Geçersiz trafiği önleme hakkında daha fazla bilgi edinin .

wmaraci
reklam

AmmoByte AmmoByte Rubber Baby Buggy Bumpers Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2019
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yazilim Uzmani
  • Konum ABD
  • Ad Soyad N** S**
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 0 / 32
  • Ticaret 0, (%0)

dryobz adlı üyeden alıntı

Merhaba, şuan bana da reklam kısıtlaması uyarısı geldi kendi reklamlarıma tıkladım ama abartı değil toplasan 20 kere bile tıklamamışımdır. Zaten adsense hesabım onaylanalı 3 gün oldu. Ne yapablirim ?

Gelen uyarı şu şekilde:

Gösterebileceğiniz reklam sayısı sınırlı
ayrıntılar
Hesabınızdaki reklam sunumu, geçersiz trafik kaygıları nedeniyle şu anda sınırlı. Trafiğinizi izlemeye devam ettikçe bu sınırı otomatik olarak inceleyip güncelleyeceğiz. Reklam sunma sınırları hakkında daha fazla bilgi edinin .

Ne yapabilirsin
Reklam trafiğinizi ve site ziyaretçilerinizi anladığınızdan emin olun. Asla kendi reklamlarınızı tıklamayın ve güvenilmeyen veya düşük kaliteli taraflarla ortaklık kurmaktan kaçının. Geçersiz trafiği önleme hakkında daha fazla bilgi edinin .

Yapabileceginiz herhangi birsey yok. Adsense reklamlarina ayni ip uzerinden 2 kez tiklarsaniz bu gecersiz tiklamadir. Adsense politikalarina aykiri davranmis olursunuz.
1-2 gune bir mail daha alacaksiniz. 30 gun adsense hesabiniz bir kereye mahsus askiya alinacak. Tiklamalardan gelen bakiyeniz reklam verenlere geri iade edilip tekrar acilacak.
Tekrar etmeniz durumunda da hesabiniz suresiz kapatilir.

netvampire netvampire WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Nakliye uzmanı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 5 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba bana da bugün kısıtlama gelmiş ama neden gelmiş anlamadım sitem 3 aylık geçen hafta hitim günlük 80 tekil civarındaydı ve günde 1 liraya 2 lira arası kazanç geliyordu tıklamalardan bu hafta hitim yükseldi günlük 180 200 tekil hit civarına çıktı tam sevinmeye başladım günlük tıklamalardan 3 ile 5 lira almaya almaya başladım. bugün bu uyarı geldi bugünün istatistikleride bunlar öle kısıtlama getirecek bir şeyde göremiyorum ben :P

Hiç bir şekilde reklamlara tıklamadım.

AmmoByte AmmoByte Rubber Baby Buggy Bumpers Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2019
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yazilim Uzmani
  • Konum ABD
  • Ad Soyad N** S**
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 0 / 32
  • Ticaret 0, (%0)
Google uzerinden gelen organik trafiginiz, yonlendirmeli gelen trafiklerin gerisinde kalirsa google suan sinirlama getirmekte. Sosyal medyadan gelen trafiginizi azaltarak, sitenize SEO calismalari gerceklestirip Google uzerinden organik trafik miktarini arttirmaniz gerek. Facebook, twitter, pinterest, instagram... vb platformlardan gelen trafik organik trafigin uzerine ciktiginda bu sekilde kisitlama gelmeye basladi.

wmaraci
wmaraci

netvampire netvampire WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Nakliye uzmanı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 5 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Buda bu haftanın hit grafiği en alt sıra organik ikinci sıra twitter ve üçüncü sıra direk hit direk hitlerim yüzünden mi sıkıntı oldu acaba ? moralimi bozdun google :(

dryobz dryobz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2019
  • Yaş/Cinsiyet 31 / K
  • Meslek Kütüphaneci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

AmmoByte adlı üyeden alıntı

Yapabileceginiz herhangi birsey yok. Adsense reklamlarina ayni ip uzerinden 2 kez tiklarsaniz bu gecersiz tiklamadir. Adsense politikalarina aykiri davranmis olursunuz.
1-2 gune bir mail daha alacaksiniz. 30 gun adsense hesabiniz bir kereye mahsus askiya alinacak. Tiklamalardan gelen bakiyeniz reklam verenlere geri iade edilip tekrar acilacak.
Tekrar etmeniz durumunda da hesabiniz suresiz kapatilir.

Anladım bu durum biraz sinir bozucu. Yani ben instagram hesabımı aktif kullanıyorum bu nedenle siteme sosyal medya'dan birçok kullanıcı geliyor. Bu nedenle almış da olbilirim. Ki site hitim yüksek de değil daha yeni olduğum için. Neyse dediğiniz gibi yapacak bişey yok bekleyip göreceğiz. Çok teşekkür ederim cevabınız için

ilyatil ilyatil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.06.2020
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek radyo tv programcısı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
bende aynı durumdayım nasıl çözümlenir?yardımcı olabilecek varmı

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al