[COLOR=#555DF3][SIZE=4][FONT=Arial Black]WMARACI YORUMLARIMIZ ![/FONT][/SIZE][/COLOR]
Gayet şık ve güzel duran bir script. Fiyat olarakta çok uygun. 3 gündür ilgilenmekte, destek vermekte. 1 adet satın alım gerçekleştirdik.
Alışveriş yapıldı teşekkürler...
Script satın alındı gayet başarılı ve ilgili bir arkadaş.Her zaman yardımcı oluyor.
Script satın alındı gayet şık ve Hos Duruyor Scprit Sahibi Bise İstemiyor Bin Tane Soru Sordum Ve Hepsini Anında Cevapladı Güvenilir Ve Fiyatlar Cok uygun
Scripti aldım, her şey hızlı ve kullanışlı. Piyasada mevcut scriptlerden fiyat/performans olarak çok iyi. Satış sonrası da yazılan her şeye cevap veriliyor. Kendilerine teşekkür ederim.
Script satin alindi gayet basirili ve ilgili arkadas yardimci oluyor
Script gayet şık ve diri duruyor fiyatına göre script sahibi bişe istemiyo. Piyasaya göre zaten uygun fıyat. Başarılı bir çalışma olmuş bol kazançlar hayırlı satışlar.
İki gün önce script alındı, Hamdi Bey sağolsun 24 saat boyunca görevi olmamasına rağmen sorunlarla ilgilenip her türlü desteği sağladı. Script özellikleri bakımından çok kullanışlı duruyor hayırlı satışlar :)
Bu scripti almadan önce 2 tane script değiştirdim biri 400₺ biri 300₺'di. Gel gelelim bu script kadar işlevli ve kaliteli değillerdi. Teşekkürler hocam..