lostyazilim
tr.link

Youtube'un Cezai Yaptırımları Neler ?

5 Mesajlar 936 Okunma
lstbozum
tr.link

BeyinBedava BeyinBedava WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.07.2019
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 5 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Karşılıklı abone,beğeni,izlenme,yorum vs sitelerden (sadece abone) artırmayı düşünüyorum.Bu tarz yerli birkaç site gördüm.Sadece abone artırma konusunda sıkıntı yaşar mıyım ?

Yani Youtube aboneleri mi siler yoksa kanalın kapanma durumu olur mu? Veya bir sıkıntı olmaz mı :D İzlenme,beğeni,yorum hiç düşünmüyorum.Çünkü video izlenme sürelerini düşürür diye tahmin ediyorum ki zaten öyle :)

wmaraci
reklam

hazar23 hazar23 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2019
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek İçerik Üreticisi
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 169
  • Beğeniler 46 / 45
  • Ticaret 0, (%0)
bende çok merak ediyorum :)

YunusEmreCetin YunusEmreCetin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 20 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Karaman
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 25 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
Youtube metrikleri bunu anlar bence üçüncü taraf yapılandırmalara bulaşma derim youtube eğer bir kullanıcının kanalınızda hiçbir aktivitede bulunmadan abone olmuşsa anlar
Bi diğer uyarı ise yt videonuzun trafik kaynağı harici(youtube arama dışı) sitelerden olursa para kazanmayı açmıyor
Sonuç olarak tavsiyem pek bulaşma 20-30 lira youtube reklam ver emin ol daha iyi sonuç alırsın

vahdettin vahdettin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek freelancer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 510 / 47
  • Ticaret 2, (%100)
dandik site/popüler site ise anlar grlrn aboneleri 2-3 güne siler. Cok fazla kez yaparsan hem siler hem spamdan kanalını "kapatabilir"

Kendim 4000 saat ve abone hizmeti sunuyorum. Kullanıcı etkileşimde bulunması lazım videoyu izleyip abone olmalı v.s

wmaraci
wmaraci

BeyinBedava BeyinBedava WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.07.2019
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 5 / 9
  • Ticaret 0, (%0)

EmreCet003 adlı üyeden alıntı

Youtube metrikleri bunu anlar bence üçüncü taraf yapılandırmalara bulaşma derim youtube eğer bir kullanıcının kanalınızda hiçbir aktivitede bulunmadan abone olmuşsa anlar
Bi diğer uyarı ise yt videonuzun trafik kaynağı harici(youtube arama dışı) sitelerden olursa para kazanmayı açmıyor
Sonuç olarak tavsiyem pek bulaşma 20-30 lira youtube reklam ver emin ol daha iyi sonuç alırsın

Haklısınız.Ben de bu şekilde düşünüyordum.Ancak kullanan çok var.O yüzden ikilemde kalmıştım.Yine en iyisi hiç bulaşmamak

dandik site/popüler site ise anlar grlrn aboneleri 2-3 güne siler. Cok fazla kez yaparsan hem siler hem spamdan kanalını "kapatabilir"

Kendim 4000 saat ve abone hizmeti sunuyorum. Kullanıcı etkileşimde bulunması lazım videoyu izleyip abone olmalı v.s

Neyse organik devam o zaman :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al