-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Karşılıklı abone,beğeni,izlenme,yorum vs sitelerden (sadece abone) artırmayı düşünüyorum.Bu tarz yerli birkaç site gördüm.Sadece abone artırma konusunda sıkıntı yaşar mıyım ?
Yani Youtube aboneleri mi siler yoksa kanalın kapanma durumu olur mu? Veya bir sıkıntı olmaz mı :D İzlenme,beğeni,yorum hiç düşünmüyorum.Çünkü video izlenme sürelerini düşürür diye tahmin ediyorum ki zaten öyle :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İçerik Üreticisi
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende çok merak ediyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Youtube metrikleri bunu anlar bence üçüncü taraf yapılandırmalara bulaşma derim youtube eğer bir kullanıcının kanalınızda hiçbir aktivitede bulunmadan abone olmuşsa anlar
Bi diğer uyarı ise yt videonuzun trafik kaynağı harici(youtube arama dışı) sitelerden olursa para kazanmayı açmıyor
Sonuç olarak tavsiyem pek bulaşma 20-30 lira youtube reklam ver emin ol daha iyi sonuç alırsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
freelancer
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
dandik site/popüler site ise anlar grlrn aboneleri 2-3 güne siler. Cok fazla kez yaparsan hem siler hem spamdan kanalını "kapatabilir"
Kendim 4000 saat ve abone hizmeti sunuyorum. Kullanıcı etkileşimde bulunması lazım videoyu izleyip abone olmalı v.s