Özelden kullanıcı adı atarsan +150 report göndereyim
Teşekkürler
"Emek verdim, sunum yaptım, 2 saat yol gittim, reklam kampanyalarını yürütecektim ama şuan telefonlarıma çıkmıyorlar."
Evet haksızlık yapmışlar ama sizin yaptığınız "Kul hakkına girmek"
Evet haksızlık yapmışlar ama sizin yaptığınız "Kul hakkına girmek"
Uyari için gerçekten teşekkürler ama ben sizin gibi düşünmüyorum.
O zaman sorayim benim hakkimada girildi mi sizce. Ben sadece soruma cevap arıyorum farklı konulara girmeyelim.
iyi ki daha büyük işler yapmıyorsunuz, benim yerimde falan olsanız kiralık katil arardınız herhalde
Daha büyük işler yapmadığımı kim söyledi:D sadece burada anlaşma sağlandı ama sonuç zoruma gitti.
At kullanıcı adı şikayet edelim.
Sağol ustam
darknov4 yapmak istediği şey karşı tarafın vitrinine, ekmeğine, dükkanına, pr'ina müdahale etmek. Bunun black hat seo dan ya da reel hayatta dükkanda bir rafı yere indirme isteği ile aynı şey.
Evet kötü olmuş ama ticarette bu da var. Bende ne yollar ne kamer dvr kurulumları için keşife gidiyorum ama hepsi geri dönüş yapmıyor. Ne yapayım dükkanını mı indireyim adamın?
Bazı tepkileri normalleştirmeyelim lütfen
Evet kötü olmuş ama ticarette bu da var. Bende ne yollar ne kamer dvr kurulumları için keşife gidiyorum ama hepsi geri dönüş yapmıyor. Ne yapayım dükkanını mı indireyim adamın?
Bazı tepkileri normalleştirmeyelim lütfen
Farklı yere çekmeyelim. Ben sadece soruma cevap arıyorum. Isterseniz siz ayrı konu açın böyle böyle yapmak kul hakkı diye.
Bu tür riskleri görebilmeniz ve göze alabilmeniz gerek. Evet bir yanlış iş var ortada fakat biz işimize odaklanmalıyız. Haksızlıklara yaptırımla karşılık vermeye kalkarsak iş yapamayız.
Bu farklı bir durum. Beni anlamanızı beklemiyordum çünkü çok da detay yazmadım. Anlaşma yapıldı ama sonuç ortada.
Hemen yardım etmek isteyenler doluşmuş :)
Şaka gibi :D
Şaka gibi :D
Duygulandım çok sağolun varolun:( emekçinin yanında herkes