min
WM Aracı
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Enine boyuna inceledim gece gece kendimi gıdıkladım fakat bir şey farkettim ayağımızın altını gıdıklayabiliyoruz ve bariz bir şekilde bu hissi hissedebiliyoruz buraya kadar tamam aklıma takılan başka bir soru ise acaba insanlar kendini gıdıkayabilir mi? olacaktı.
Şimdi ilk kurduğum cümlede denerseniz fark edeceksiniz fakat asıl olan bunun hakkında Tübitak olsun diğer websiteleri olsun makale yayınlamışlar insanlar kendini gıdıklayamaz diye peki sadece biz buna inandırıldıysak vücudumuz aslında gıdıklanıyor sadece kendi el ve vücut dokularının birbirini tutması sebebiyle hissetmiyorsak. Örneğin başka bir insan birini gıdıkladığında hissetmesini sebebi doku farklılığı ise? Kafamda deli sorular...
1 kişi bu mesajı beğendi.
bluhad
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
web yazılım
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2. sorunuza Gelirsek insanlar Kendini Gıdıklayabiliyorsa biz buna indandırıldıysak demişsiniz Lakin Öyle Bile Olsa Resmi veya bilim adamlarınca kanıtlanmamış bir cevabı böyle bir yarışmada kullanılmaması lazım bence
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Yarışmanın doğru cevabı verdiğinin bir kesinliği yok ki. Hangi kaynağa göre gıdıklayabilir demişler ki
2 kişi bu mesajı beğendi.
bluhad
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
web yazılım
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
o bölümden o kesiti buldum linkini koydum konuya
srkn12
PHP - Javascript - Java
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mantık sorusu gibi, kendimizi gıdıklayabiliriz ama huylanmayız ama sonuçta kendimizi gıdıklamış oluruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Diğer bilgiler kesin doğru. Ama B şıkkı da kesin yanlış değil. :D Şahsen ben koltuk altlarıma dokunmalarından bile huylanırım. Soru çıkar çıkmaz kendim dokundum,gıdıkladım tık yok. Dedim Ay'da volkan ne ararla. Babam da karşıdan baktım ayak altını gıdıklıyor. Olur mu lan dedi ayak atını yap bakayım bi dedi. Nasıl oldu bilmiyorum ama koltuk altım tepki vermiyor, ama ayak altım tepki veriyor.
Büyük ihtimal bu doku hassaslığı ile alakalı. Ayak altı normal deri değil. O yüzden tepki veriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ziraat Katılım I.T
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
İnsan kendini damağından gıdıklayabilir diliniz ile damağınıza dokunmanız yeterli. Ne kadar doğru ne kadar yanlış böyle bir şey okumuştum. Soruyu görür görmezde doğru bildim.