-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ankara'da Üniversite Hastanelerinde Doktor Tanıdığı Olan Var Mı? Memlekette sağlık problemi çözülemeyen tanı konulamayan bir hastamız var ve sevk ettirmeye çalışıyoruz fakat tüm hastaneler yer yok cevabı veriyormuş.
Kendisi yengemiz olur, dayımızın hanımı daha 37 yaşında ve sebebi bilinmeyen bir ateş ve kusma şikayetleri var. 10 gündür Amasya'da tüm tetkikleri ve testleri yapılmasına rağmen sorunu bulamadı ve doktoru artık bizi aştı ve sevk edelim diye konuştu.
Ankara'da bu konuda yardımcı olacak tanıdığı ve yakını olan varsa ve bana ulaşırsa minnettar kalırız. Kendimde sağlıkçıyım lakin bu konuda çaresiz kaldık.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Donanımhabere konuyu açın hocam daha çok kişiye ulaşırsınız. Allah acil şifa versin
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Hemşire
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladım. Ne diye sevk edeyim diye bir durum olmaması gerekir. Sebebi bilinmeyen, bulunamayan ateş sevk sebebi olabilir.
Tabi ne düşünülüyor olay nasıl bilmeden yorum yapmak doğru olmaz.
Eğer kendi imkanlarınız ile gidişinizde sorun yok diyor iseler. Çıkış yapıp samsun eğitim araştırmaya dahi gidebilirsiniz.
Anladığım kadarı ile sizin arayışınız şu; ankara da bir uzman ben kabul ediyorum hastayı desin ve sevk işlemi ile ankaraya hasta gitsin.
Mümkün mü evet. Ama bunu ankaradaki hocaya anlatmak gerek, tıbbi bir dil ile.
Her ne çözüm bulacaksanız bir an önce bulunması gerekir diye düşünüyorum.
Yani aşıkçası bir sağlık çalışanı olarak sana şınu yap diyemiyorum. Çok seçenek var ama hastayı bilmeden öneri yapmak kesinlikle yanlış olur.
Bir şekilde sevk olun diyebilirim. Bulunamayan bir şey beklemekle bulunmayacak ise en mantıklısı bu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Hemşire
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ayrıca şimdi iş dışındayım cuma günü hastanede olacağım, hastan ile ilgili bakmamı istediğin bir şey varsa bakabilirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.