-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Herkese merhaba,
Şuan 4 gazeteci bir haber sitesi kuruyoruz. Modern ve minimal bir tasarımı var. Fakat önemli olan tasarım değil. Önemli olan sizin haber okuma alışkanlıklarınız. Bundan dolayı sizlere bir kaç soru sormak istiyorum.
1. Haberleri genellikle nasıl okursunuz? (Direkt tercih ettiğim haber sitesine girerek/Sosyal medya paylaşımında başlık veya spotu okuyarak/Sosyal medya paylaşımındaki haber linkini tıklayarak web sitesinde)
2. Sosyal medyadan takip ettiğiniz haber kaynaklarını neye göre seçiyorsunuz?
3. Sosyal medyadan paylaşılan haberin okunmaya değer olduğunu başlıktan mı yoksa görsele bakarak mı karar veriyorsunuz?
4. Bir haber sitesi kursam bu fonksiyonları mutlaka eklerdim, dediğiniz şeyler nelerdir?
5. Takip ettiğiniz 3 haber/gazeteci youtube kanalı nedir?
Teşekkürler.
buzmavisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
Siyaset okumuyorum. Yurttan haberler daha cok ilgilimi cekiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba ben de daha önceden haber sitesi tarzı ama daha çok bilgi içerikli haberleri paylaşan bir site kurmuştum ama birkaç kişi ile beraber başladım daha sonra tek başıma kaldığım için pek fazla ilerleyemedim. Bu konuda size tavsiyem daha yeni olduğu için google aramalardan pek ziyaretçi gelmez o yüzden kitlenizin çoğunluğu sosyal medya paylaşımlarınızdan gelecektir onun için sosyal medyada aktif olun ve paylaşımlarınızda ilgi çekici başlıklar kullanın etkisini görürsünüz