Standart Bilgiler__
Site Adresi: Yüksek Aranma Hacmi ( 10.000 ile 100.000 Arası Aranma Hacmi), Düşük Rekabet Olan Niche Domain Uzantısı “.Net” tir. Kayıt firması “ Vargonen.com “ dur firma içi ücretsiz transfer!
İstenilen Fiyat: HEMEN AL 175 TL - (Büyük İndirim Son Fiyat)
Sitenin Aylık Getirisi: Site 1 Aylıktır daha yenidir. Yüksek TBM’ ye sahip projelik bir web sitedir.
[B]Sitenin Kategorisi:[/B] Niche Site Tarih Konulu Blog
Günlük Tekil Hit Sayısı: 1-10 “ Site Yenidir Dış Seo Yapılmamıştır!”
Site Analiz Bilgileri: İlk ay içerisinde 118 Yeni Kullanıcı Girmiştir!
Satışa Hosting Dahil mi?: Hosting dahil değildir ama 3 ay idare edebilirim!
Banlı Olduğu Sponsor: Hiçbir ban, telif, ceza yoktur!
Detaylar___
Twitter ve Pinterest Hesabıda verilecektir!
Twitter hesabı takipçisi yoktur her sadece link paylaşım yapılmıştır.
Pinterest hesabı organik 27 takipci ve 1 ayda organik olarak 14.000 Gösterime ulaşmıştır daha da artmaktadır. 1 Gün içerisinde atılan son paylaşım bile 300 den fazla görüntülenme almıştır. İstatistikleri güzeldir! Spam , bot değildir tamamen organik elle girilmiştir.
ANLIK: 30.000 GORUNTULENMEYI GECTİ! 04.12.2019
YENİ GÖRSELLER----
Site toplam 32 adet organik yorum almıştır. Yorumlar farklı cihazlar ve farklı kişiler tarafından yapılmıştır. Bot değildir tamamı tanıdığım kişilerdir.
Site alan adını başka forumdan açık arttırma ile aldım. Site kurulum iç seo ayarlarını yaptım. 20 Fazla makale yazdırdım. Şuan sitede 40 adet makale bulunmaktadır. Tamamen SEO uyumlu makalelerdir.
İngilizce dil seçeneği eklenmiştir ayarları yapılmıştır. 4 Adet makale İngilizceye çevrilmiştir.
Hiçbir fotoğraf Copy – Paste değildir tamamı üzerinden oynanmış +100 fazla fotoğraf ise tarafımızda tamamen yapılmıştır. Birçok görseli kendimiz yaptık! 230 Dan fazla görsel vardır!
Site görsellerinin hepsi başlıklı ve profesyonel şekilde hazırlanmıştır.
Site Hız Testi +90 Üzeridir!
Alan adının süresi daha +8 aydır!
NOT!
Site her gecen gün daha da yükselmeye başlıyor! Muhteşem bir TBM’ye sahip Premium projelik domain olan ve yeni organik hazır kurulu site herkese nasip olmaz. :cool:
+ Satış Gerçekleştirildi Teşekkürler :)