lostyazilim

Benim Aşkım

12 Mesajlar 1.882 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

batukay batukay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 1227
  • Beğeniler 328 / 327
  • Ticaret 22, (%100)

alperi adlı üyeden alıntı

batukay haklı tarafların vardır illa ki mesela ben 38 yaşındayım benim zamanım da öyle herkesi liseden bedavaya mezun falan etmezlerdi. Kaldığında okuldan atılma vardı şimdi bütün sığ adamlara (sözüm meclisten dışarı) diploma veriyorlar dahi okulda kalma varmı? Endişem bu yönde.

Ha işte kastettiğim şey bu sistemleri hazırlayan sizden öncekilerdi. Bize bunu hazırlayan sizlersiniz. Sizin seçimleriniz yüzünden sistemler bu durumda. Meseleyi şahsi algılama. Eleştirdiğin eğitim sistemini getiren endişelendiğin gelecek nesil değil. Sizin seçimleriniz yüzünden böyle. Meseleyi şahsi algılamayın genelleme yapıyorum.
DenizhanSoftware

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

alperi alperi alperperi.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Bilgiişlem
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 642
  • Beğeniler 216 / 215
  • Ticaret 4, (%100)
Aynı eleştiriyi dedene, babana, abine, amcana yapabiliyorsan sorun yok. Hatta harika bir eleştiri yani haklılık payın var, yanlış anlaşılacak birşey yok. Ama sistem zaten bozuk bunu birileri bozmuş bende gidip bozulabilirim gafletine düşmeyin. Hiçbir zaman iki yanlış bir doğru etmez. Atatürk'ün yolundan gidin sadece avatarda kalmasın saygınız. Gençliğe hitabe onun için çok değerlidir. Sadece gençler değil herkes okuyup, anlamalı ve uygulamalı. Herşeyi eleştirin. Yani bu şekilde devam et ;)

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al