-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Buraya iyi para kazanan kimse bir şey yazmaz hocam çünkü adamın bundan bir kârı olmaz :D Bizim Türk milletinde şöyle bir mantık var, ben kazanıyorum kimse kazanamasın kimsede destek olma mantığı yok adam en yakın arkadaşına bile bir fazla kazanacak diye tüm bildiklerini sır gibi saklıyor :)
Ek olarak ufak tefek kazancım: Sosyal medya + Adsense
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
E** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ingilizce yeni actigim siteden 4-5 ay oldu gunluk tekil hit 170-220 arasinda oluyor.kazanc oyle de cok degil ama idare eder.gecen ay 40$ oldu.bu ay da gecen aydan biraz fazla olur diye dusunuyorum.hitimi 1000-2000 e kaldira bilirsem dusunuyorum bir seyler kazana bilirim,sitem saglik hakkinda
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Yazılım işinden kazanıyorum. WordPress ve diğer sistemlerin kurulumu, eklenti yazılması vb. işler kazancımın büyük bölümünü oluşturuyor.
vuralca
Kelimelerin Gücüne İnanın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Profesyonel Blogger
-
-
Ad Soyad
V** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bir tane haber sitesi açıyorsun sosyal medya hesapları ile birlikte.. Güzel ve sağlam bir haber yazılımı da şart tabiki...
Sadece özgün içerik girip 30 günün sonunda news ve adsense başvurusu yapıyorsun.
İlk bir yıl çalışma saati gözetmeksizin içerikler üretiyorsun.
Daha sonra sosyal medya hesapların güçlendirip organik ziyaretçi sayını arttırıyorsun.
En son aşamada da sabah 08:00 akşam 17:00 arası çalışıp aylık 5 bin ile 10 bin tl arası adsense geliri ile geçimini sağlıyorsun.
Bunlara ek olarak tanıtım yazısı ve özel reklam anlaşmaları yapıyor gelirini arttırıyorsun.
Bu kadar gelir bana yetmez dersen photoshop, indesign, illustrator gibi programları kullanarak ek işler alıyorsun...
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bir kac musterim var onlarin site ve seo isleriyle ilgileniyorum.Danismanlik gibi de isler yapiyorum
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
SEO hizmeti veriyorum, backlink reklam satışı yapıyorum, bulut depolama satışı yapıyorum, site kurulum, Wordpress teknik destek veriyorum, host satışı yapıyorum, forum sitem var, bulut depolama sitem var, sırf yaştan aylık anca 50TL kazanıyorum :)