-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, godaddy wordpress hosting paketimi bir alt düsük pakete gecirmek istedim. Müsteri hizmetleri ile görüstügüm de bana pek net bilgi veremediler sanirim Türk calisanlar kendileride pek emin degiller :) Her neyse hostingi üst paketten, alt pakete gecis yaparken garanti vermiyorlar. Site icerigi ayni sekilde aktarilsa bile eklentiler vs sorunlar cikabilir dediler. Ben her ihtimale karsi wordpress icindeki tüm yedegi alip kendimi garantiye almak istedim, cünkü icerik silinirse veya bir sorun cikarsa ugrasamam acemiyim :) filezilla ile ftp baglanip tüm icerigi secip pc'ye yedek aliyorum simdi. Ben bu sekilde yedegi aldigim zaman tüm konular, tema ve tema ayarlari, icerikler vs vs site tüm ayar ve icerikleriyle yedeklenmis oluyor mu? Bu yedekleme sonrasinda eski hosting paketini sildirirsem herseyin iceriklerle silinecegini söylüyorlar. Ben herseyi sildirsem bu aldigim yedegi yeni hosting icerisine komple yüklesem sorunsuz bir sekilde eski ayar ve düzen ile devam eder miyim? Ekstra bir yerden bir yedek falan almam gerekiyor mu? Kusura bakmayin uzatiyorum ama acemi oldugum icin endiseleniyorum :D ilk kez böyle seylerle ugrasiyorum ve garantici olmak istiyorum. Lütfen bilgisi olan üstadlar bana bir yol gösterin. Simdiden herkese tesekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam işte bende bu konulardan dolayı hizmeti yerli firmalardan alma taraftarıyım. Yabancı firmadaki destek hizmetleri böyle oluyor maalesef
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ozbe
Sunucu Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hosting destek
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba,
Dosyalarınızın yedeğini aldıktan sonra phpmyadmin üzerinden bağlanarak veritabanınızında yedeğini almanız gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
c panelden tam yedekleme al hocam sonra tekrar mysql yedeğini al ftpden bütün dosyaları kopyala bir yere :) ben böyle yaptım bir kaç defa sorunsuz oldu tekrar kurarken myql bilgilerini dogru girin yoksa giriş yapamazsınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
c panelden site kopyasını ve veri tabanı kopyasını ayrı ayrı al. Yükleyeceğin zaman gene c panelden yaparsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sizinsiteismi/cpanel yazdığınızda c panele girebilirsin giriş bilgileriniz yok mu?