-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Kazanç Ortağı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Herkese selamlar. Toplamda 450$ lık kullanılabilir bakiyesi olan hesaplar oluşturup satıyorum. Konuyu burda da açmak istedim. Hesaplar kendi kartlarımla açılmıştır. Bakiyelerde biraz eksilmeler olabilir 8-10$ civarlarında öncesinde reklam oluşturup onay aldıktan ve çoğunlukla yayına girdikten sonrasında satış yapıyorum.
Hesap kullanımına ve reklamcılık sektörüne hakim olmayan kişiler için de reklamı ben oluşturabilirim. Oluşturacağım reklamlarda domaininizin zarar görmemesi için cloaker hizmeti sunmaktayım.
Hesap Fiyatı: 300 TL
Cloakerlı Reklam Oluşturma Fiyatı: 500 TL
Pazarlık tekliflerinde bulunmayın gayet uygun bir oranda satış yaptığımı düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Kazanç Ortağı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
3 satış gerçekleştirildi. Para harcamadan cloaker ile 2500 TL reklam çıkmanız mümkün.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Kazanç Ortağı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gece 12ye kadar kampanya! 1 hesap alana 1 hesap hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Kazanç Ortağı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bunun için beni skype’tan ekleyip yazabilirdiniz. Hesaba bakarsınız, eğer legal ve onay alınacak bir reklamsa başvuru yapardık. Zaten hesap kapanmaları anında olur, sorun çıkmıyorsa belli olurdu. Neden bana skype’tan yazmadınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Adwords danismani
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hesap alan arkadasimin hesabı supheli odemeden askiya alindi. Yeniden bir hesap verdi yeniden askiya alindi. Bu arkadas ondan sonra toz oldu ne aradi ne sordu