Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selamun aleykum, forum devri bitti evet. Buradaki temel probleme yoğunlaşmamız gerekiyor. Mesela sözlük ve soru-cevap sistemleri de forum mantığında çalışır, yapısında ufak farklar vardır. Forumlar bitse de bu platformlar hâlâ aktif hatta popülerliğini bir süredir koruyor.
Şimdi forumlardaki eksikleri görüp, yeni bir platform ortaya koymak bence güzel bir fikir olur. Tabiki yazılımcıların el atması şart. Aslında bir havuz oluşturup açık kaynak olarak böyle bir proje yapılsa yepyeni bir akım doğabilir.
Hatta wordpress gibi yoğun kullanılan bir yazılama bir modül yazılsa. Kullanıcıların aktif olacağı. Tabi fikirler ve yazılım, tasarım işbirliği gerekiyor.
Ama internetin bir ihtiyacı var, bir boşluk var. Forum siteleri ağlıyor :) forumların kaybettiği kullanıcıları mıknatıs gibi toplayacak bir platform üretilebilir.
Üretken düşünmediğimiz ve üretmediğimiz için kaybediyoruz
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam forumlara olan bağmlılımız asla gitmez heleki 80 90 dogumlu arkadaşların :) ben halen forumlardayım ama gençler böyle düşünmüyor işte forum scriptleri git gide değişiyor flarum ibi soru cevap scriptleri gib discuz gibi :) sosyal medya bitirdi aslnda forumları bana göre güzel bi webmaster sosyal ağı olsa çok güzel olur aynı djlerin myspace kullanması gibi :)
Cyprus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Forumlar bittiyse wmaracı da *** da bitterdi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Forumlar bitti mesajını forumda konu açarak yazmak. İyiymiş :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
forumlar bitmez hocam birlikten güç doğar hep :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Lojistik Uzmanı
-
-
Ad Soyad
U** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forumların en büyük faydası büyük komünler oluşturmanın kolaylaşmasıdır. Sorununuza aradığınız acil çözümü en hızlı forumlar sayesinde çözebilirsiniz. 5 sayfalık makale okumak ve içerisinden çözümü ayıklamaktan daha kolaydır forumdan çözüm bulmak. Ben sosyal medyadan aldığım bilgilere, forumdan aldığım bilgiler kadar güvenemiyorum. Mutlaka forumlardan araştırıp teyit etmek istiyorum.
Forumlar bitmez.
Bazen bir fikir binlerce satır koda denktir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
canım okadar çok istiyorki yeni forumlar keşfedip oralarda vakit geçirmeyi ama cidden güzel forumlar bulamıyorum gerek tema gerek içerik olarak istediğimi bulamıyorum ( wm aracı dışında başka forumda takilmiyorum)
bi aralar forum denge vardı sonra el değiştirdi falan bozdu kendini ilk açıldığında çok samimi ortam vardı konu yazıp duruyoduk gelişsin üye gelsin diye forumexe vardi zamunda torrent güzel günlerdi şimdi eser yok hic birinden
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/