-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bugune kadar ne kadar uğrastıysam bu internet üzerinden, o kadar web sitesi 4 5 tane mobil uygulama bilenler bilir, öyle boş uygulamalar değil, hic biri ne para kazandirdi ne de bir adım uzattı. O kadar şey denedim ki admob bile bana karşı resmen burada görüyorum, 1 aylık uygulama 1000 tl kazandirmis gibi konular goruyorum aralarda,
hayır ben nerede yanlış yapıyorum kimseyi kücümsemek yada projelerini hafife almak degil amacim ama, codecanyon gibi sitelerden proje alip hic resoin bile yapmadan atıp o ay kar yapmaya baslayanlar var bunu nasil yapiyorlar. Benim stratejimin neresi yanlış.
Zaten artik yapacak kafamda projemde yok bomboş kaldım. Vugran içinde yaziyorum bu yazilari kusura bakmayin biraz isyan ettim sansima mazur görün...,
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Zaman tanıyın hocam, genel olarak benim de öyle projelerim oldu tabikide para kazandıklarım sayesinde onları amorti ettim.
Tek bi projeye varınızı yoğunuzu basmayın. Düzenli gelir sağladığınız projeniz olursa o projeye daha fazla emek tanıyorsunuz ve zaman tanıyorsunuz. O zaman da para gelmeye başlıyor.
Projelerinizi 1 yıldan aşağı derecelendirmeyin. Size tavsiyem budur. 1 yıl boyunca emek verin daha sonra emeklerinizi alın.
Kolay gelsin... Başarılar.
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Forumda denk geliyorum açtığın konulara senin başladığın işler reklam bütçesi gerektiren projeler bu yüzden kaybediyorsun 0dan başlayıp yavaş yavaş ilerlemen lazım rekabetin çok olduğu sektörleri bir kenara bırak
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Demek ki sen yanlış ilerliyosun hocam bundan 15 gün önce ilk uygulamamı yaptım codecanyon hazır script yayınlandıktan sonra 13. günde 2.300 tl getirisi oldu şuan kaldırdım yayından başka projeler yapmak istediğim için
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
darknov4 adlı üyeden alıntı
Forumda denk geliyorum açtığın konulara senin başladığın işler reklam bütçesi gerektiren projeler bu yüzden kaybediyorsun 0dan başlayıp yavaş yavaş ilerlemen lazım rekabetin çok olduğu sektörleri bir kenara bırak
Oneriniz var mi hocam ?
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
karotis adlı üyeden alıntı
Demek ki sen yanlış ilerliyosun hocam bundan 15 gün önce ilk uygulamamı yaptım codecanyon hazır script yayınlandıktan sonra 13. günde 2.300 tl getirisi oldu şuan kaldırdım yayından başka projeler yapmak istediğim için
Iste ben bundan bahsediyorum allah bereket versin hocam yanlis anlamayin sadece ornek olusturdugunuz icin tesekkurler
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Kazanamıyorsan fikrini değiştir, yaptıklarını değiştir, sektör değiştir. Siteden olmuyorsa başka yerden olur, mobilden olmaz başka yerden olur. Bunca zamana kadar yaptığın analiz ve işler yanlış demek ki.
Sorgulama, değiştir kendini.
Gerisi gelir...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam, girebilecegim bir baska sektor suan kafamda yok bu sebeple olsa girerim zaten sektore youtubetan, mobile her alanda islem yaptim
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Video Animasyon & Grafik Tasar
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam, girebilecegim bir baska sektor suan kafamda yok bu sebeple olsa girerim zaten sektore youtubetan, mobile her alanda islem yaptim
Yanlış burada işte kardeşim tam olarak... Youtube'dan, mobil aplikasyona kadar her işi yaptın ama ne kadar azimle yaptın? Kendine birkaç soru sorarak yanlışı bulabilirsin... Eğer bir işe başlayıp 1 ay sonra para kazanamıyorum diye bırakıyorsan bu işleri hiç yapma zaten. Kimse 1000 adımlık yere 10 adımda varmıyor. Düşün bir konuya odakla kendini ve elinden gelenin en iyisini yap, sıkılmadan her gün aktif ve güncel olarak devam et. Şunu unutmayın arkadaşlar, yola başlayıp sıkılarak devam etmeyenler kaybetmeye mahkum, yolda ki engelleri ve zamana rağmen devam edenler zaten bir şekilde yolunu buluyor... Bol şans.
http://www.youtube.com/geneloji - Bu kanal canlı çok heyecanlı...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam yaptigim projeler genelinde özgün yada bence oyle olan projelerdi. 1 ay ugrastim evet ama 1 ay sonunda kazandirmiyorsa kurek cekmenin mantigi yok. Kazanmadim mi evet son uygulamamdan kazanmistim onuda google sağ olsun bertaraf etti benzer icerik olmayan seyi benzer icerik diye isaretledi