-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu arada buradan gelen ve eğitime kayıt olan arkadaşların eğitimi ciddi oranda bitirdiğini, ilgili olduğunu ve beni destekleyen güzel yorumları olduğunu görüyorum. Hepinize çok teşekkür ederim dostlar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
U** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sedat Hocamız ile buradan görüştükten sonra dersini satın aldım. İlk sayfalarda yazılmış olan 'bu bilgiler google'da var zaten' görüşüne katılıyorum, ancak şu şekilde; bilgi google'da var ve Sedat hocamız google'daki bilgileri edinmek isteyen kullanıcılara sizin siteleriniz ile ilk sayfalarda deneyim sundurabilmek için güzel bir köprü olmuş, bu bir emektir emeğe saygı duymak gerek 25 TL'ye bugün matematik dersi alacak olsanız 15 dakika alabilirsiniz. Kaldı ki, verilen bilgiler, o 5 saatlik eğitim ciddi anlamda; kod, on page, off page olarak neleri eksik yapabildiğinizi, neleri iyi yapabildiğinizi cevaplamanızı sağlıyor. Bunları yaparken de sorduğunuz her soruya, daha google'a girmeden yanıt veren bir hocanız var. Şanslı hissedenler klübü :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
WordPress Dev.
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başarılı bir eğitim serisi gibi duruyor. Elinize sağlık. En yakın zamanda özel olarak inceleyeceğim. Öğrenecek şeyler bulacağımdan eminim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Vektorel Grafik
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Önizlemeleri izledikten sonra eğitimi satın aldım. Tamamen bitirdikten sonra da yorumumu paylaşacağım. Şimdiye kadar izlediklerime dayanarak ikilemde kalan arkadaşlara almalarını tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Demir Doğrama
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kurs güncellemesi 2020, aldık izleyelim bakalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
udemy giriş yapamıyorum benim gibi sorun yaşayan var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-