Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selamun aleykum, evet forum devri bitti diyen de bendim. Ama etkileşim için başka alternatifimiz yok maalesef.
Şimdi benim amacım (para kazanayım da ne olursa olsun değil!) Bu yüzden lütfen gelir odaklı bakmayın. Gayem insanların dini ve beşeri yönden kendilerini geliştirmeleri. Yani çoook genel bir kategori. Genel forumlar tutmaz denildiği için endişeliyim. Ama farklı olarak islami kategori de olacak.
Şunu söylemek istiyorum. Klasik bir dini forum düşünmüyorum. Veya klasik bir genel forum da düşünmüyorum. Tabi ben ne kadar müdahil olsam da
gidişat kullanıcılara bağlı. Ama insanların bilgi, tecrübe paylaşmasını kendilerini hayata karşı yetiştirmelerini istiyorum.
Mesele şu ki (günümüzde) insanlar ne kadar forum kullanıyor emin değilim. Webmasterlar kadar forum kullanan artık yok bundan eminim.
Ne düşünüyorsunuz? Ne önerirsiniz? Blog a forum eklemek mantıklı olur mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Yer çekimsiz ortamda çilek yiyeyim, ama muz gibi olsun. (!)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Blog'a forum eklemek yerine, soru cevap eklemenizi tavsiye ederim.
Metaren.NET.TR
s1b3r
Asker yolcusu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
hocam forum açarsın açarsında, dini forum yaz google sınırsız forum sitei çıkıyor. Eğer onlardan farkını koyabilirsen o şekilde forumunu tutturabilirsin. Dini bilgileri olan editörler alman gerekecek bir süre sonra. Yok ben yaparım dersen farkını biliyorsan yap tabi ki hayallerine engel çıkartma
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam şuan bende mevcut bir tane . Bakabilirsiniz ; ilimyolu.com . Bu scripti kullanabilirsiniz .
Sizde ailemize katılmak ister misiniz? | Wmabi.com